Moskisvet.com
Jon Bon Jovi

Glasba

Poročena sta 34 let, njuno poroko so označili za karierni samomor

M.S.
30. 08. 2023 06.00
0

Glasbenik Jon Bon Jovi in njegova žena Dorothea Bongiovi sta skupaj vse od dijaških dni.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

61-letni rock zvezdnik Jon Bon Jovi in 60-letna Dorothea Bongiovi (Hurley) sta se spoznala v srednji šoli v New Jerseyju. Preden sta se poročila, sta bila skupaj devet let. Usodni 'da' sta dahnila leta 1989 v Las Vegasu, na vrhuncu njegove kariere in povsem spontano, ne da bi komu to povedala. Leta 1985 sta šla začasno narazen in v tem času je Bon Jovi hodil z Diane Lane, a sta se kmalu pobotala. Skupaj imata štiri otroke in sicer hčerko Stepanie ter sinove Jesseja, Jacoba in Romea. Do svojih otrok sta bila vedno zelo zaščitniška in sta jih večinoma držala proč od žarometov in jima skušala omogočiti normalno otroštvo. Srednji sin, 21-letni Jacob Bongiovi se bo v kratkem poročil z 19-letno igralko Millie Bobby Brown.

Bila je miss Jugoslavije, tako je videti danes
Preberi še
Bila je miss Jugoslavije, tako je videti danes
Jon Bon Jovi in Dorothea Bongiovi
Jon Bon Jovi in Dorothea Bongiovi FOTO: Profimedia
Še včeraj je bila otrok, pri 19 ima telo boginje
Preberi še
Še včeraj je bila otrok, pri 19 ima telo boginje

Par je leta 2006 skupaj ustanovil fundacijo JBJ Soul Foundation, s katero želita izkoreniniti lakoto, revščino in brezdomstvo ter odprla tri restavracije ''pay-if-you-can'', kjer lahko tisti, ki si obroka ne morejo privoščiti, tega dobijo brezplačno. Do danes je fundacija pomagala zgraditi tudi več kot 500 cenovno dostopnih bivalnih kompleksov. Pogosto ju sprašujejo, kaj je recept za njun dolgoletni zakon in trdo zvezo. ''Res sva si všeč in se želiva družiti en z drugim,'' je Bon Jovi dejal leta 2020 in poudaril, da ga Dorothea danes še vedno privlači kot nekoč. Priznal je tudi, da mu je v srednji šoli dovolila, da od nje prepisuje na testu iz zgodovine. ''Nisem svetnik in nikoli nisem bil. Zamudil sem nešteto rojstnih dnevov in šolskih predstav. Dorothe ne. Ve, koliko to pomen,'' je bil iskren.

Tako je 30 let po zmagi videti bivša miss Janja Zupan
Preberi še
Tako je 30 let po zmagi videti bivša miss Janja Zupan
Par je srečno poročen že več kot 33 let.
Par je srečno poročen že več kot 33 let. FOTO: Profimedia
Oblasti prekinile vulgaren nastop pevke zaradi tega
Preberi še
Oblasti prekinile vulgaren nastop pevke zaradi tega

Leta 2012 sta preživljala težke čase, ko se se je hči zdravila zaradi prevelikega odmerka heroina. ''To je bil najbolj grozen trenutek, ki sem ga doživel kot oče,'' je dejal Bon Jovi, ki se zaveda, da bi lahko Stephanie tedaj umrl. Zasluge za uspešen zakon pripisuje predvsem ženi. ''Ona je lepilo,'' ji je polaskal. Na 30. obletnico poroke je razkril, da je njuna poroka razjezila mnoge. ''Tedaj sem bil za mlada dekleta to, kar sta danes Harry Styles ali Justin Timberlake. Ko sem se vrnil iz Vegasa, je bil moj menedžer zelo besen, češ da to ni dobra karierna poteza, razočaral sem tudi založbo,'' se spominja.

Med njima je bilo 60 let razlike, zakon je bil zanjo pravi pekel
Preberi še
Med njima je bilo 60 let razlike, zakon je bil zanjo pravi pekel
Jon Bon Joni
Jon Bon Joni FOTO: Profimedia
V takšni lepotici sta zrasli sestri Obama
Preberi še
V takšni lepotici sta zrasli sestri Obama

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369