Moskisvet.com
Kim Kardashian (MTV movie awards)

Glasba

Jon Bon Jovi se je spravil na Kim Kardashian

U.K.
30. 10. 2018 15.05
6

Bon Jovi je že desetletja, natančneje od leta 1983, navdušuje ljubitelje mehkejšega rocka po vsem svetu. Sedaj pa je pevec John kar ostro napadel slavno Kim Kardashian in njej podobne slavne osebe.

Očitno Jon Bon Jovi ni ravno navdušen nad resničnostnimi šovi, kot so Resnične gospodinje, ali vsem, kar je povezano s klanom Kardashian. V enem od zadnjih intervjujev je namreč Jon dejal, da se mu zdi grozno, da osebe postanejo še bolj bogate in slavne samo zato, ker so bogate in slavne. “Grozno je, da živimo v takšnem svetu in povem vam lahko, da nisem zapravil niti minute ob gledanju Gospodinj bla bla ali Kardashians.”

Jazoo: Med Londonom in Koroško
Preberi še
Jazoo: Med Londonom in Koroško

Kim
Očitno se mu je Kim še posebej zamerila, saj se je še posebej spravil nanjo. Kim je nekako zaslovela leta 2007, ko je v javnost ‘po nesreči’ prišel njen posnetek spolnega odnosa z raperjem Ray J-jem. “Kaj bo v njeni avtobiografiji? Posnela sem pornič in zaslovela. J..eš to, žal mi je, ampak ni za mene.”

Bon Jovi
Bon Jovi FOTO: Profimedia

Bon Jovi je nato poudaril, da spoštuje ljudi, ki zaslužijo svojo slavo preko kreativnosti. “Napiši knjigo, ustvari sliko, igraj, študiraj, poj, napiši igro, igraj inštrument. Slava je stranski produkt dobre pesmi,” je še dejal.

Bon Jovi
Bon Jovi FOTO: Profimedia

Bon Jovi so v svoji bogati karieri prodali več kot 130 milijonov albumov. Samo album Slippery When Wet je bil prodan v kar 20-milijonski nakladi. Velik šok je skupina doživela leta 2013, ko je skupino nenadoma zapustil dolgoletni kitarist Richie Sambora. Precej časa ni nihče vedel, zakaj je Sambora zapustil skupino, pred časom pa je o tem Jon vendarle spregovoril. “Kar nenadoma ni več prihajal na koncerte. Prisežem, da se nismo skregali, med nami je vse v redu,” je dejal Jon in kasneje se je oglasil tudi Richie, ki je potrdil, da med člani ni bilo spora, ampak da se je moral posvetiti družini. “Potrebovala me je moja hčerka, in če sem iskren, sem tudi jaz potreboval njo,” je dejal Richie, kaj več pa ni pojasnil.

Bon Jovi
Bon Jovi FOTO: Profimedia

Bon Jovi so sicer še zmeraj prisotni, od originalnih članov pa so ostali še Jon, klaviaturist David Brian in seveda bobnar Tico Torres. V svoji bogati karieri so posneli 13 albumov, odigrali več kot 2.700 koncertov pred 34 milijoni oboževalcev, leta 2018 pa so bili sprejeti tudi v ameriško Rock and Roll dvorano slavnih.   

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479