Moskisvet.com
Michael Jai White

Film/tv

Zvezdnik borilnih veščin zaupal skrivnost svojega uspeha

M.S
02. 10. 2023 05.00
0

Igralec Michael Jai White je znan iz mnogih filmskih akcijskih vlog, kjer je redno navduševal s svojimi borilnimi veščinami. Nedavno je 55-letnik spregovoril o vzpostavljanju uravnotežene postave, ki jo potrebuje kot zvezdnik borilnih veščin.

Kaj se je zgodilo z obrazom lepe igralke?
Preberi še
Kaj se je zgodilo z obrazom lepe igralke?

Igralec Michael Jai White se je pojavil v mnogih filmskih vlogah, kot so filmi Tyson, Črni dinamit in Batman: Zmajeva duša. Igralec ima več črnih pasov v različnih borilnih veščinah. 55-letnik je v nedavnem intervjuju za revijo Men's Health spregovoril o vzpostavljanju uravnotežene postave, ki jo potrebuje kot zvezdnik borilnih veščin.  

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
55-letni Michael je mojster borilnih veščin.
55-letni Michael je mojster borilnih veščin. FOTO: Profimedia

"Če je en del telesa močnejši od drugega, je vaše gibanje ogroženo," je v intervjuju začel 54-letni igralec. Zaupal je, da so mu ravno težkokategorne vaje prsnega koša povzročile neuravnoteženo postavo, saj je bila vsa teža ramen in rok pred sredinsko črto."Več let sem se moral zares osredotočati na delo s hrbtom, da sem nazaj uravnovesil svoje telo," je dodal igralec.

Igralec je leta 1995 navdušil v vlogi Tysona.
Igralec je leta 1995 navdušil v vlogi Tysona. FOTO: Profimedia

Zvezdnik je tudi delil svoj vadbeni načrt, ki ga uporablja za bolj učinkovito premikanje in močnejše udarce. Njegova vadbena rutina vključuje večkratne ponovitve nalog, kot so mrtvo visenje, dvig s širokim prijemom, sedeči kabelski niz, obratni udar z opaskom in eksplozivni Smithov stroj za bicepse.

Zvezdnik je spregovoril o vzpostavljanju uravnotežene postave.
Zvezdnik je spregovoril o vzpostavljanju uravnotežene postave. FOTO: Profimedia

Vsi oboževalci Michaela Jaia Whita si ga lahko ogledate ta torek, 3. oktobra, ob 22. uri, v akcijskem filmu Specialci: Oblegani na KINO. Med napetim strelskim obračunom posebni agent Travis Hall ujame skrivnostnega moškega, ki ga pripelje v pripor na policijsko postajo. Toda specialci se kmalu znajdejo pod udarom mednarodnega terorista, ki se na vsak način skuša dokopati do njihovega ujetnika. Travis odkrije, da je njegov zapornik dvojni agent, ki je sodeloval z drogeraškim kartelom, zato ga mora skupaj s svojimi kolegi zavarovati pred smrtonosnimi napadalci.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400