Moskisvet.com
Moje življenje

Film/tv

Znani igralec ujet z vsemi tremi bivšimi ženami zvezdnika Misije: Nemogoče

N. Č.
09. 03. 2023 05.00
0

Lomilec ženskih src Tom Cruise je bil v preteklosti poročen že trikrat, toda vsi njegovi zakoni so se končali nesrečno. V zabavni industriji to sicer ni nič nenavadnega, zanimivo pa je, da je bil igralec Michael Keaton prav tako opažen z vsemi tremi Cruisovimi izbrankami.

Res je, Michael Keaton je bil v preteklosti opažen z vsemi tremi Cruisovimi izbrankami, toda ne v zasebnem življenju, temveč zgolj na ekranu. 

Z Mimi Rogers je zaigral v filmu Gung Ho že davnega leta 1986. Rogers se v filmu pojavi v vlogi Audrey, ki je dekle protagonista Hunta Stevensona, ki pa ga igra Keaton. Kljub temu da njuna ljubezenska zgodba ni ravno del osrednjega dogajanja, pa v enem izmed prizorov pride celo do precej strastnega poljuba med igralcema. 

Čeprav se v resničnem življenju med igralcema ni razvilo nič romantičnega, oba sta bila namreč v tistem času zasedena, pa se Mimi še danes z veseljem spominja njunega sodelovanja pri filmu Gung Ho.

Michael Keaton in Mimi Rogers v filmu Gung Ho.
Michael Keaton in Mimi Rogers v filmu Gung Ho. FOTO: Profimedia
Kdo so nekdanje žene zvezdnika filmov Misija: Nemogoče?
Preberi še
Kdo so nekdanje žene zvezdnika filmov Misija: Nemogoče?

Še močnejša vez povezuje Michaela Keatona in Nicole Kidman, ki sta leta 1993 zaigrala moža in ženo v izredno čustvenem filmu z naslovom Moje življenje (My Life). Gre za pozabljeno zgodbo o rojstvu in smrti, ki se ob ogledu omenjenega filma dotakne prav vsakega. 

Michael Keaton in Nicole Kidman v filmu Moje življenje.
Michael Keaton in Nicole Kidman v filmu Moje življenje. FOTO: Profimedia

Michael Keaton je s Tomovo tretjo ženo Katie Holmes sodeloval leta pozneje, pa tudi dinamika med njima je bila precej drugačna, v filmu Predsednikova hči (First Daughter) Keaton namreč igra njenega očeta.

Michael Keaton je v enem izmed intervjujev Katie opisal kot izredno avtentično in pristno dekle, to pa sta dva pridevnika, ki ju igralec le redko uporabi.

Michael Keaton in Katie Holmes v filmu Predsednikova hči.
Michael Keaton in Katie Holmes v filmu Predsednikova hči. FOTO: Profimedia
'Če bom kdaj v težavah, upam, da je Tom Cruise v bližini'
Preberi še
'Če bom kdaj v težavah, upam, da je Tom Cruise v bližini'

Michaela Keatona lahko spremljamo tudi na VOYO, in to v kar dveh z oskarjem nagrajenih filmih.

Film Birdman ali nepričakovana odlika nevednosti iz leta 2014 je bil z oskarjem nagrajen kar v štirih različnih kategorijah, domov je odnesel tudi naslov najboljšega filma leta, film V žarišču (Spotlight), ki na omenjeni portal prihaja danes, pa si je isti naslov prislužil leto kasneje. 

V obeh omenjenih filmih lahko v glavni vlogi spremljamo Michaela Keatona, z vlogo Riggana Thomsona iz filma Birdman pa se je ta celo potegoval za oskarja v kategoriji najboljšega moškega igralca, toda naslov je tistega leta domov odnesel Eddie Redmayne z vlogo Stephena Hawkinga v filmu Teorija vsega

Nekdanja misica je danes nominirana za oskarja
Preberi še
Nekdanja misica je danes nominirana za oskarja

Že to nedeljo, 12. marca, pa bo potekala že 95. podelitev oskarjev, ki jo bo organizirala Akademija za filmsko umetnost in znanost v gledališču Dolby v Los Angelesu. Kdo so letošnji nominiranci, si lahko preberete TUKAJ!

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Michael Keaton si je z vlogo Riggana Thomsona iz filma Birdman skoraj prislužil oskarja.
Michael Keaton si je z vlogo Riggana Thomsona iz filma Birdman skoraj prislužil oskarja. FOTO: Profimedia
Oskarji 2023: to so letošnji nominiranci
Preberi še
Oskarji 2023: to so letošnji nominiranci
Slavna igralka začela v restavraciji s hitro prehrano, kjer si je 'prepogosto umivala roke'
Preberi še
Slavna igralka začela v restavraciji s hitro prehrano, kjer si je 'prepogosto umivala roke'

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497