Moskisvet.com
Zachary Levi

Film/tv

Zvezdnik razkril zanimive podrobnosti iz zakulisja snemanja

E.R.
29. 02. 2024 04.15
0

Na POP TV si boste lahko to soboto, 2. marca, ob 20.00 premierno ogledali akcijsko domišljijsko pustolovščino Shazam!

ŠAZAM! (Shazam!) je akcijska domišljijska pustolovščina o fantu iz rejniške družine, ki se lahko v trenutku spremeni v odraslega superjunaka s številnimi izjemnimi močmi. Billy je štirinajstletni otrok ulice, ki živi v rejniški družini. Nekega dne mu starodavni čarodej podari sposobnost spreminjanja v odraslega superjunaka, ko izreče besedo Šazam. Sprva zabavna pustolovščina se spremeni v resno nalogo, ko se mora junak naučiti obvladovanja svojih moči v boju proti zlobnim silam dr. Sivana. Ali bo superjunaku Shazamu uspelo premagati hudobnega zlikovca?

Glavni lik je upodobil Zachary Levi, ostalo igralsko zasedbo pa sestavljajo še Mark Strong, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Adam Brody in Djimon Hounsou.

Zachary Levi v intervjuju za Spreaker gledalcem obljublja, da ima film ogromno zabavnih elementov, ki jih sam ni želel razkrivati, saj je po njegovih besedah bistveno, da si jih vsak ogleda brez kakršnegakoli predznanja, da bodo dejansko izpadli tako. 

Za popoln slovenski večer
Preberi še
Za popoln slovenski večer

V filmu je upodobil stripovskega junaka, kar pa je od njega zahtevalo, da je v pripravo na snemanje vložil veliko truda in dodatnega dela, saj je podrobno raziskoval lastnosti samega karakterja in njegove zgodovine. Shazam je v stripih namreč mnogim poznan tudi pod imenom Captain Marvel. 

Zachary Levi
Zachary Levi FOTO: Profimedia

"Ta lik obstaja že 80 let, kar je v primerjavi z marsikaterim drugim stripovskim junakom precej daljše obdobje. Posledično ima dolgo zgodovino, kar je zahtevalo poglobljeno raziskavo, da sem bil prepričan v to, da sem lik pravilno dojel in posledično upodobil ter se tako izognil kritikam oboževalcev, ki so mu že vsa ta leta zvesti. Poiskal in prebral sem večino starih stripov, v veliko pomoč pa mi je bil tudi dobro napisan scenarij," je razkril igralec.

Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev
Preberi še
Ne veste, kateri film bi gledali danes? Imamo rešitev

Zachary je nato v pogovoru izdal še, kako so se naposled z igralsko ekipo ujeli na snemanju. "Najbolj so uživali otroci, saj mislim, da vsak od njih, tako kot smo včasih mi, samo sanja, da bi nekoč postal del filma o superjunaku. Marka pa bi na drugi strani izpostavil, ker je neverjetno talentiran in tako pameten, da sem se včasih ob njem počutil, kot da sem bebec. Ampak to je pač posledica tega, da sodeluješ z neverjetno nadarjenim angleškim igralcem," je sprva dejal v smehu, nato pa nadaljeval:

Zachary Levi in Jack Dylan Grazer
Zachary Levi in Jack Dylan Grazer FOTO: Profimedia

"V splošnem  je bilo sodelovati s to ekipo sanjsko. Vsi smo se izvrstno razumeli, tudi z otroki, in za to sem res hvaležen, ker, resnici na ljubo, nikoli ne veš ... Izpostaviti pa moram Jacka Dylana Grazerja, ki je bil daleč najbolj zabaven igralec na snemanju, ki je skrbel, da smo bili vedno dobre volje."

Zvezdnik je v nato razkril še, da ga je daleč najbolj razveselilo to, da jim je režiser filma David F. Sandberg pustil precej umetniške svobode in improvizacije. "Ob tem smo se zelo zabavali mi, obenem pa ustvarili veliko več in bolj zabavnih trenutkov za gledalce," je zaključil Zachary Levi.

Priljubljena serija se je vrnila z novo sezono
Preberi še
Priljubljena serija se je vrnila z novo sezono
Akcijsko domišljijsko pustolovščino Šazam! (Shazam!) si boste lahko na POP TV premierno ogledali to soboto, 2. marca, ob 20.00!  
Športno v pomlad s Kanalom A
Preberi še
Športno v pomlad s Kanalom A

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.spreaker.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400