Moskisvet.com
Woody Harrelson

Film/tv

Igralec o večerji z Donaldom in Melanio: "Brutalno"

E.R.
16. 12. 2023 05.00
0

Woody Harrelson se je udeležil brutalne večerje z Donaldom in Melanio Trump, kjer se je imel tako slabo, da je moral vmes kar enega prižgati.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Omenjena večerja se je sicer zgodila že leta 2002, približno 15 let preden je Donald Trump postal predsednik, prisotna pa sta bila tudi njegova žena Melania ter nekdanji profesionalni rokoborec in nekdanji guverner Minnesote Jesse Ventura, prijatelj igralca Woodyja Harrelsona.

Trump želel, da Melania v bikinkah paradira pred drugimi moškimi
Preberi še
Trump želel, da Melania v bikinkah paradira pred drugimi moškimi

Vsekakor pa gre za dogodek, ki se mu je za vedno zapečatil v spomin.

"Torej, Jesse Ventura je moj prijatelj," je pojasnil Woody Harrelson, "in poklical me je – in to je bilo leta 2002 – in rekel: 'Donald Trump me bo skušal prepričati, da bom z njim kandidiral za demokratsko listo leta 2004. Ali me boš spremljal?' Seveda sem pritrdil."

Donald in Melania Trump
Donald in Melania Trump FOTO: POP TV

Za Esquire je povedal : "Vsi smo se torej srečali v Trump Towerju in se usedli. Melania je bila tam, le da še ni bila njegova žena. In to je bila, naj vam povem, brutalna večerja. Dve uri in pol je trajala. Zabavno je bilo gledati predvsem Jessejeve poteze. Videti je bilo, kot da ga je Trump priklenil, vse dokler mu ne bi rekel, da, potem pa se je Jesse v zadnji sekundi izmuznil ven."

Donald Trump brez ličil: takšnega ga je do zdaj videla samo Melania
Preberi še
Donald Trump brez ličil: takšnega ga je do zdaj videla samo Melania

 "Zdaj je tako... Za pošteno mizo s štirimi ljudmi, je vsak upravičen do 25 odstotka pogovora, kajne? Rekel bi, da je Melania dobila približno 0,1 odstotek, mogoče. Sam sem dobil približno 1 odstotek. In guverner, Jesse, je dobil približno 3 odstotke. Trump pa vse ostalo. Postalo je tako slabo, da sem moral iti ven in enega prižgati, preden sem se vrnil k monopolu monologa."

Woody Harrelson
Woody Harrelson FOTO: AP

 

Woody Harrelson je dodal, da je v Hollywoodu doživel že marsikaj in spoznal veliko narcisov, ampak takšnega kot je Donald Trump v svojem življenju še ni srečal. "Nisem si mislil, da je kaj takšnega sploh mogoče," je dodal vidno šokiran še po vseh teh letih, nato pa razkril, da je povedal tudi nekaj zanimivega:

Je ta posnetek dokaz, da ga Melania prezira?
Preberi še
Je ta posnetek dokaz, da ga Melania prezira?

"'Veste, vreden sem štiri milijarde dolarjev,' ali morda je rekel pet milijard dolarjev – eno od teh številk, sem že malo pozabil. Kakorkoli že, rekel je: 'Vreden sem toliko milijard dolarjev. Toda ko bom umrl, ne glede na to, koliko bo, vem, da se bodo moji otroci kregali zaradi tega."

"To je bila edina resnična izjava, ki jo je dal tisto noč," je še zaključil igralec.

Sin sporočil: Umrl je moj oče Donald Trump. A sporočilo je bilo lažno
Preberi še
Sin sporočil: Umrl je moj oče Donald Trump. A sporočilo je bilo lažno

Woodyja Harrelsona pa lahko vsi ljubitelji njegovih filmov ujamete to nedeljo, 17. decembra, na programu KINO, kjer bo ob 20.00 predvajana kriminalna drama Rojena morilca (Natural Born Killers), v kateri je nastopil v glavni vlogi. Zgodbo je ustvaril razvpiti režiser Quentin Tarantino, ki je s filmom dodobra šokiral svetovno javnost. V njej množična morilca Mallory in Mickey Knox v pičlih treh tednih ubijeta več kot petdeset nedolžnih ljudi. Pravita, da si tako izkazujeta ljubezen in naklonjenost. Ko ju končno dohiti roka pravice, se okoli njiju zgrne pravi medijski cirkus. Prav mediji iz njiju ustvarijo najbolj priljubljen par v Ameriki, saj dobita celo svoj klub oboževalcev.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vabljeni pa tudi na VOYO, kjer si lahko kadarkoli ogledate dva dokumentarna filma o predsedovanju Donalda Trumpa. Na voljo vam je Kako je Trump osvojil svet, v katerem njegovi nekdanji tesni svetovalci in voditelji, ki so se z njim spopadli, razkrivajo najbolj kritične trenutke in ukrepe njegove zunanje politike, in pa Trumpov šov, ki spremlja njegov vzpon od televizijske zvezde do predsednika ZDA.

To je bila tajna šifra za seks ameriškega predsedniškega para
Preberi še
To je bila tajna šifra za seks ameriškega predsedniškega para
10 neprimernih opazk Donalda Trumpa o hčerki Ivanki
Preberi še
10 neprimernih opazk Donalda Trumpa o hčerki Ivanki


Vir: www.independent.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414