Moskisvet.com
Denis Toplak

Film/tv

Vroči prepiri v Kmetiji dvignili že tako razgreto ozračje

M. A.
09. 07. 2021 06.00
0

Kmetija je vsako leto eden izmed najbolj nestrpno pričakovanih resničnostnih šovov v Sloveniji, lansko jesen pa je napeto nadaljevanje minule odnesla epidemija covida-19. A brez skrbi, letos se Kmetija vrača, še vedno pa lahko sprejmete izziv in njeni stanovalci postanete tudi vi.

Če ste si med karanteno vzeli čas zase, morda okrepili svoje mišice ali pridobili nekaj kilogramov, morda prebrali kakšno knjigo in si izpopolnili znanje iz Pratike, potem zdaj ne zamudite priložnosti, da se sami preizkusite v areni, stkete nove prijateljske vezi z neznanci, okusite medijsko slavo ali le zadihate v neokrnjeni naravi, poleg tega pa morda osvojite 50.000 evrov. Prijavo za enega najpriljubljenejših šovov lahko še vedno oddate TUKAJ, čas na plaži in priprave za novo izkušnjo pa si lahko tačas krajšate s hrvaško različico šova, ki vas čaka na VOYO.

Anja (Sanjski moški): 'Zadnjo vrtnico sem pričakovala'
Preberi še
Anja (Sanjski moški): 'Zadnjo vrtnico sem pričakovala'

Kmetija je iz leta v leto tudi bolj nepredvidljiva, kar včasih poskrbi tudi za prepire, ki na posestvu sredi prekmurskih ravnic pogosto izbruhnejo ravno takrat, ko je treba poprijeti za delo. V spodnjem videu si obudite spomine na Kmetijo izpred treh let in si oglejte pet najbolj vročih prepirov letošnje Kmetije. Le kdo bi lahko pozabil ognjevit spor med Aneto Andollini in Denisom Toplakom, ki sta tudi nasploh veljala za največja prepirljivca ... Ponavadi sta bila prav onadva prisotna tam, kjer se je kričalo in jokalo. Ob tem ne spreglejte Lare Goršek Kos, ki smo jo letos spremljali v šovu Sanjski moški, kjer je (neuspešno) tekmovala za srce Gregorja Čeglaja in Sabine Mlakar, ki se je marsikdo spomni tudi iz šova Ljubezen po domače. Tudi ta se to jesen vrača na televizijske zaslone, predstavitveno oddajo 6. sezone pa lahko to soboto, 10. julija, ob 22.00 spremljate tudi na POP TV.

Kmetija se letos po enoletnem premoru vrača, prijave pa so še vedno odprte.
Kmetija se letos po enoletnem premoru vrača, prijave pa so še vedno odprte. FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376