Moskisvet.com
Teksaški mož postave

Film/tv

Vrača se Teksaški mož postave, v škornje Chucka Norrisa pa bo stopil ...

A.P.
25. 09. 2019 08.55
0

Na televizijske zaslone se vrača Teksaški mož postave, televizijska serija, ki je v stratosfero slave izstrelila Chucka Norrisa. Žal pa v predelavi legendarne serije ne bomo več spremljali rdečelasega igralca, saj bo v njegove škornje stopil precej mlajši stanovski kolega.

Legendarni ameriški igralec Chuck Norris bo prihodnje leto upihnil že osemdeseto svečko, zato je logično, da producenti serije Teksaški mož postave nanj ne računajo v predelavi serije Walker, Texas Ranger. Prvo epizodo so na televizijskih zaslonih prvič predvajali že davnega leta 1993, serijo pa snemali vse do leta 2001.

Chuck Norris kot Cordell Walker.
Chuck Norris kot Cordell Walker. FOTO: Profimedia

S to vlogo si je Norris zacementiral mesto med najbolj legendarnimi pretepači v filmski industriji, z obvladovanjem borilnih veščin – posluževal se je pretežno karatejskih prijemov – pa je prav na vlogi rangerja Cordella Walkerja zgradil svoj mit o nesmrtnosti in nedotakljivosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nove prigod brezkompromisnega borca za pravičnost, ki je v preteklosti z večino nepridipravov obračunal fizično, bo snemal Jared Padalecki, ki ga že štirinajst sezon spremljamo v seriji Nadnaravno (Supernatural) kot Sama Winchesterja. Ta se s 15. sezono zaključuje. Pred tem smo ga lahko spremljali kot Deana Foresterja v družinski seriji Midve z mamo (Gilmore Girls).

Jared Padalecki se bo za mlajšo generacijo prelevil v slovitega rangerja.
Jared Padalecki se bo za mlajšo generacijo prelevil v slovitega rangerja. FOTO: Profimedia

Zdaj se bo 37-letnik preizkusil še v vlogi teksaškega moža postave, vdovca in očeta dveh otrok. Kljub temu, da mu serije niso tuje, mora zapolniti velike čevlje.

Tega o Chucku Norrisu zagotovo še niste vedeli
Preberi še
Tega o Chucku Norrisu zagotovo še niste vedeli

Producenti bodo v seriji, ki se bo imenovala preprosto Walker, ostali zvesti izvirniku, saj v ospredju ostajajo moralne in družinske vrednote. Zgodba se bo sukala okoli Cordella Walkerja, ki se po dveh letih dela pod krinko vrne v rodni Austin, kjer ga čaka veliko dela. Če je imel v originalni seriji sloviti ranger večinoma moške partnerje, mu bo v sodobni različici ob boku stala ženska partnerka, ki mu bo pomagala vzpostaviti red.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470