Moskisvet.com
Kmetija, Klara

Film/tv

Doma ima fanta, v šovu pa spi z drugim

E.R.
13. 09. 2023 05.00
4

Klara bo v resničnostnem šovu Kmetija, ki ga boste na POP TV lahko spremljali nocoj ob 21.00, pošteno razjezila ostale s svojim obnašanjem. Največje ogorčenje bosta nad njenim manipuliranjem in varanjem fanta izrazila Domen in Anja.

Cardi B na javnem stranišču posnela vroči filmček in ga objavila
Preberi še
Cardi B na javnem stranišču posnela vroči filmček in ga objavila

Klara bo s svojim obnašanjem na vseh frontah zanetila vžig. Nad njenim obnašanjem bodo brez besed ostali prav vsi tekmovalci, največjo jezo pa bo s svojim obnašanjem sprožila v šotoru, kjer bosta Anja in Domen zelo nazorno in iskreno izrazila svoja čustva glede tega.

Tim razkril, kdo se v Kmetiji obnaša kot pocestnica
Preberi še
Tim razkril, kdo se v Kmetiji obnaša kot pocestnica

Mislim, da bo Klari zelo neprijetno, ko ji bomo mi začeli govoriti, zakaj. Jaz jo bom tako sesula dol, da ji jasno ne bo," bo napovedala Anja, nato pa svojo grožnjo še podkrepila: "Ko ji bom jaz povedala za čisto vse, kar je ona naredila, kakšna je bila, komu tam 'lupčke' pošilja pa take ... Ženska se bo udrla v zemljo. Spakirala bo."

Luka povsem šokiran: "Nisem vedel, da je tak hinavec"
Preberi še
Luka povsem šokiran: "Nisem vedel, da je tak hinavec"

 Domen ji bo nato izdal, da ima Klara doma tudi fanta, svojega ogorčenja nad tem pa ne bo mogel skrivati: "Jaz ne vem, kako sta s tipom zmenjena sicer, ampak, stari, če bi bila to moja baba, veš, kaj ji naredim."

Igralca v incestnem razmerju, a poročena že 35 let
Preberi še
Igralca v incestnem razmerju, a poročena že 35 let

Anja bo nato na samem priznala, da je sprva še imela spoštovanje do Klare, ker je bila prva glava družine. "Ampak to nima veze s tem, kar ona dela s to manipulacijo, pa s tem, kar ona dela potem z ljudmi. To sta dve različni stvari," bo še poudarila na samem, preden bo razkrila, da Klara, ne glede na to, da jo doma čaka fant, ponoči spi pri Marcelu, Kristijanu pa pošilja poljube.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Klara igra umazane igre, na račun katerih pa se ji prihodnje dni v šovu več kot očitno ne obeta nič dobrega. Ne zamudite naslednje epizode šova Kmetija na POP TV nocoj ob 21.00 ali pa prehitite ostale in si epizodo že prej oglejte na VOYO.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369