Moskisvet.com
KMETIJA - Tim

Film/tv

Drama na Kmetiji: Skoraj je pretepel sotekmovalca!

E.R.
19. 10. 2023 05.00
0

Tim je zavzeto delal na tedenski nalogi, pri čemer pa ga je zmotil komentar, s katerim si je njegov avtor skoraj prislužil "batine".

Nuša o svojem slikarskem znanju: ''Nisem pa Leonardio DiCaprio''
Preberi še
Nuša o svojem slikarskem znanju: ''Nisem pa Leonardio DiCaprio''

Družini morata v šovu Kmetija ta teden v sklopu tedenske naloge izdelati vsaka svoj čebelnjak. Pri družini v hiši najbolj zagreto na tem dela Tim, ki mu sprejemanje kritike ne gre najbolje. David je namreč spremljal njegovo delo in opazil, da čebelnjak ni raven. Tim je zaradi te kritike povsem izgubil nadzor nad sabo in Davidu zagrozil, da ga bo premlatil.

Šokantno: "Rekel je, da me bo na gobec in da mi bo razbil glavo"
Preberi še
Šokantno: "Rekel je, da me bo na gobec in da mi bo razbil glavo"

"Pridi sem, pa se bova tu zmenila," je razjarjeno dejal Davidu, tega pa grožnje niso ganile, saj je samo prilil olje na ogenj z repliko: "Bi, pa ne smem čez ograjo." Tima je to še dodatno podžgalo, na samem pa je tudi pojasnil, od kje izvira njegova jeza: "Jaz sem njemu že dvakrat povedal, naj neha, enkrat pa poči, a ne? On rad j*** ljudi v glavo, tak pač je."

Kmetija v šoku: Kar spakiral je in odšel domov
Preberi še
Kmetija v šoku: Kar spakiral je in odšel domov

 Vlogo mediatorja v prepiru je nato prevzela Tamara. "Pojdi stran in ga pusti, ker ni vredno," je sprva dejala Timu, ga zgrabila pod roko in odpeljala stran ter tako Davidu skoraj gotovo rešila nasmeh. Ostali tekmovalci, ki so budno spremljali napeto dogajanje, so bili povsem iz sebe. Več pa v spodnjem videoposnetku.

Resničnostni šov Kmetija lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00, vsako epizodo pa si lahko že dan prej ogledate tudi na VOYO .

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376