Moskisvet.com
Jennie Garth

Film/tv

Tako je danes videti lepotica iz serije Beverly Hills

M.S.
01. 02. 2023 05.00
0

Le kdo se ne spomni Kelly Taylor iz serije Bevery Hills 90210, ki jo je upodobila ljubljenka občinstva Jennie Garth, ki je bila v devetdesetih predmet poželenja številnih moških.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

TV-serijo Beverly Hills smo lahko spremljali med letoma 1990 in 2000, prikazovala pa je burno življenje skupine najstnikov v tej prestižni skupnosti. V njej je zaigrala tudi svetlolasa Jennie Garth, ki so jo na vrhuncu njene igralske kariere uvrstili tudi na seznam najlepših žensk na svetu. 33 let od začetka snemanja kultne serije je ponosna mama treh deklet – vse ima iz drugega zakona z igralcem Petrom Facinellijem – od leta 2015 pa je v zakonu z Davom Abramsom, potem ko je imela za seboj že dva propadla zakona. Tudi ta je bil na meji propada, a sta leta 2019 zgladila spore, potem ko je Jennie priznala, da sta prehitro skočila v zakon. Sicer pa za svoje burno ljubezensko življenje ''krivi'' svoj lik, saj meni, da imata s Kelly veliko skupnega. ''Morda sem imela zato v zasebnem življenju toliko razhodov. Skupaj, narazen. Živim za dramo,'' je dejala Američanka.

Tako je danes videti neretuširano telo 'najlepše ženske na svetu'
Preberi še
Tako je danes videti neretuširano telo 'najlepše ženske na svetu'

50-letna Garthova je še danes v dobrih odnosih z nekdanjo soigralko Tori Spelling (v seriji je igrala Donno Martin), s katero sta nedavno začeli poslovno sodelovati, saj se je njuno prijateljstvo izpred kamer preselilo tudi za objektive.

Tako je danes videti legendarni Roberto Baggio
Preberi še
Tako je danes videti legendarni Roberto Baggio

Po vlogi v seriji Beverly Hills je Jennie z Amando Bytes igrala v seriji What I Like About You, za tem pa se je posvetila vzgoji svojih otrok. Igralka se je nehala pojavljati v javnosti, preteklo leto pa je spregovorila o borbi z degenerativno boleznijo. Razkrila je namreč, da se boleha za osteoartritisom, ki povzroča obrabo sklepnih hrustancev. ''Ko so zdravniki odkrili, zakaj me tako bolijo sklepi že pri lažjih aktivnostih, sem sprva mislila, da sem premlada za artritis,'' zaradi bolezni pa je morala korenito spremeniti prehranske navade in življenjski slog.

Tako je zvezdnica Beverly Hillsa videti danes
Preberi še
Tako je zvezdnica Beverly Hillsa videti danes

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479