FILM/TV

Ta lepa igralka se je po dolgem času spet pojavila v javnosti

M.S.
14.03.2023, 6:00
0
Hollywoodska igralka, ki navdušuje s svojo brezčasno lepoto, se je po skoraj enoletnem premoru spet pojavila v javnosti.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Ameriška igralka Sandra Bullock se je preteklo leto odločila, da si vzame igralski premor in se povsem umaknila iz javnosti, pred podelitvijo oskarjev pa je vendarle prekinila medijski post in se pojavila na tamkajšnji zabavi, kjer je med drugim pozirala s kasnejšim dobitnikom za glavno moško vlogo Brandanom Fraserjem.

PREBERI ŠE
Bila je najlepša tenisačica na svetu, omrežila je Trumpa, danes je homoseksualka

Bullockova, ki se je proslavila s filmom Hitrost, kjer je zaigrala ob boku Keana Reevesa, naj bi že kmalu prekinila tudi igralsko pavzo – do zdaj je posnela že več kot 50 filmov – in posnela film z Bradom Pittom, šlo pa naj bi za komedijo. Omenjeni par je skupaj sicer posnel že dva filma, in sicer Izgubljeno mesto in Hiter kot strel.

PREBERI ŠE
Tako je danes videti najlepša 'vražja Slovenka' Urška Hrovat

Bullockova je lani dejala, da noče biti več ves čas odvisna od urnika drugih. ''Izgorela sem. Zelo sem utrujena in nisem sposobna sprejemati zdravih in pametnih odločitev. In tega se zavedam. Počutila sem se, kot da stalno odpiram hladilnik in iščem nekaj, česar nikoli ni bilo v njem. Dejala sem si, da naj neham to iskati tam, kjer ne obstaja,'' je dejala mama posvojenega Louisa in Laile, ki ju vzgaja s partnerjem Bryanom Randallom, s katerim sta v razmerju od leta 2015, ko ga je najela kot fotografa za sinov rojstni dan. Bullockova, ki je bila med letoma 2005 in 2010 poročena z Jessijem Jamesom, je posnela ogromno filmov, obžaluje pa vlogo v trilerju Hitrost 2. ''V njem sem bila zelo glasna, toda za to ni bilo nobene potrebe. To odločitev še danes obžalujem in še danes mi je žal, da sem ga posnela.''

PREBERI ŠE
Na oskarjih so vsi gledali samo Evo Longoria