Moskisvet.com
Sylvester Stallone

Film/tv

Tega se boji Sylvester Stalllone

E.R.
01. 03. 2024 03.00
0

Sylvester Stallone je v enem od intervjujev razkril svojo fobijo, ki jo je za potrebe snemanja legendarne akcijske uspešnice sicer delno premagal, a ne povsem.

Sylvester Stallone slovi kot igralec, ki s svojimi legendarnimi vlogami rad preizkuša svojo fizično zmogljivost. To je dokazal tudi v filmu Plezalec (Cliffhanger), ki si ga boste lahko v soboto, 2. marca, ob 20.00, ogledali na Kanalu A. V njej nastopa kot Gabe Walker, član gorskih reševalcev. Ko gre ena od njegovih reševalnih akcij po zlu in umre dekle njegovega najboljšega prijatelja, Gabe za nesrečo krivi sebe, zato službo obesi na klin in zapusti domače mesto. Nekaj mesecev kasneje se vrne, da bi prepričal svoje dekle Jessie, naj se mu pridruži v drugem kraju in si tam skupaj z njim ustvari novo življenje. Med njegovim obiskom pa reševalci prejmejo klic na pomoč in Gabe se še zadnjič pridruži kolegom, da bi rešili skupino nemočnih ljudi. Nihče pa ne ve, da gre v resnici za nevarne ugrabitelje ...

Zvezdnik je v intervjuju z Jennie Powell nedavno razkril, da se je za snemanje tega filma odločil, čeprav se bori s strahom pred višino. Sylvester se je sprva zasmejal in dejal: "Ja, strah me je že, ko obujem kavbojske čevlje s peto," nato pa pojasnil, zakaj ga to ni ustavilo pri sodelovanju. 

"Slišalo se je odlično. Agent mi je to neverjetno dobro predstavil. Snemanje je namreč potekalo v idiličnih Dolomitih, potem pa sem izvedel, da bomo snemali na gori, ki je visoka skoraj 4.000 metrov. Mislil sem, da bomo verjetno to izvedli v studiu, kar naenkrat pa sem se znašel v helikopterju in gledal ptice od zgoraj navzdol. Zaradi tega sem postal prav malo neumen," je priznal.

To so igralci, ki so med snemanjem skoraj umrli
Preberi še
To so igralci, ki so med snemanjem skoraj umrli

 Nato pa je razkril še nekaj, kar se mu je globoko vtisnilo v spomin: "Še hujši od mene pa je bil kaskader. Rad ga imam, ampak ti fantje imajo vsi nekaj skupnega. Če želiš biti kaskader, se moraš namreč roditi brez gena za zdravo pamet. Torej, da veš, da se ognju umakneš, da zapelješ avtomobila v prepad, ne spustiš se pri ogromni hitrosti iz letala v skalovje kot denimo v tem filmu. Za kar sem sicer prejel milijon dolarjev, ampak še vedno mislim, da premalo, ker to je bilo noro. No, skratka, ta kaskader pa je z ostalimi med odmorom za malico za lastno zabavo izvajal 'bungee jumping'. Norci, vam povem."

Nekoč največja tekmeca sta danes najboljša prijatelja
Preberi še
Nekoč največja tekmeca sta danes najboljša prijatelja

Igralec je priznal, da je na račun snemanja na izjemnih višinah za nekaj časa sicer izgubil fobijo, ki pa se je naposled vrnila, a v milejši obliki. Je pa poudaril, da mu je bil vseeno veliko ljubši tovrsten način snemanja, ko so se velike uspešnice v celoti snemale na lokaciji, kar je dandanes v hollywoodskem svetu zaradi uporabe računalniške grafike postalo prava redkost. 

77-letni zvezdnik se ni mogel ubraniti oblin svoje mlajše žene
Preberi še
77-letni zvezdnik se ni mogel ubraniti oblin svoje mlajše žene

"Igralce dandanes občudujem, ker imajo sposobnost, ki jo jaz nimam. Med tem, ko so v studiu se morajo namreč pretvarjati, da je za njimi denimo bruhajoč vulkan, kar ni tako enostavno kot se sliši," je poudaril, delil pa še eno anekdoto:

"Na snemanju enega filma me je napadla pošast in veste, kako je bilo to videti na snemanju? Pred mano so držali svinčnik, jaz pa sem se moral pretvarjati, da je to velika gorila, ki me lovi. To je bil zame res svojevrsten izziv. Kapo dol novodobnim igralcem, ker so res dobri v tem."

Zaradi slavnega očeta ima lepa hčerka težave s snubci
Preberi še
Zaradi slavnega očeta ima lepa hčerka težave s snubci

 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kako je Sylvester Stallone Alfu Humphreysu zlomil nos?
Preberi še
Kako je Sylvester Stallone Alfu Humphreysu zlomil nos?

Vir: www.youtube.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369