Moskisvet.com
Jared Leto

Film/tv

Soigralcem je med snemanjem pošiljal rabljene kondome

E.R.
02. 03. 2024 03.00
0

Jared Leto je v filmu Odred odpisanih (The Suicide Squad) nastopil v vlogi Jokerja, ki slovi kot posebnež med zlikovci zaradi svojega čudaškega obnašanja. Priprave na to vlogo pa se je zvezdnik lotil zelo resno, saj je, če igraš psihopata, menda najbolj smiselno, da to postaneš tudi sam.

Splošno znano je, da je Jared Leto poseben igralec, a česa tako 'posebnega' javnost ni pričakovala. Na snemanju filma iz serije DC Comics, Odred odpisanih (The Suicide Squad), je igralec svojo vlogo Jokerja vzel smrtno resno. Ne samo, da je postal Joker na filmskem platnu, ne, stopil je še korak dlje in Joker postal tudi v resničnem življenju. 

Jared Leto kot Joker
Jared Leto kot Joker FOTO: Twitter

Ker igra psihopata s sprevrženim in čudaškim smislom za humor, je Jared Leto na snemanju zbijal prav takšne šale. Tako je Margot Robbie, ki igra Jokerjevo pomočnico Harley Quinn, po pošti prejela živo podgano. K sreči je igralka po začetnem šoku presenečenje zelo dobro sprejela in žival obdržala.

Tega se boji Sylvester Stalllone
Preberi še
Tega se boji Sylvester Stalllone

Je pa bilo to precej prisrčno v primerjavi z drugimi norostmi, ki jih je naredil igralec. Sam je namreč razkril, da je drugim igralcem pošiljal rabljene kondome in igračke za analni seks. A ni se ustavil pri tem, pošiljal je tudi 'rabljene' porno revije, na neki točki pa je poslal tudi mrtvega prašiča.

"Naredil sem veliko stvari, da bi ustvaril vzdušje presenečenja in spontanosti ter da bi s tem odstranil omejitve, ki so obstajale med nami. Joker je namreč res nekdo, ki ne spoštuje meja ali osebnega prostora," je povedal Leto v intervjuju.

Njegovi kolegi so potrdili, da je igralčeva metoda 'vživetja' v lik res dobra in da se je res z vsem srcem posvetil upodabljanju norega zlobneža.

Zvezdnik razkril zanimive podrobnosti iz zakulisja snemanja
Preberi še
Zvezdnik razkril zanimive podrobnosti iz zakulisja snemanja

"Bil je Joker. Res je bil. Ni se igral ali se samo pretvarjal. Bil je smrtno resen kot igralec in dal je 100 odstotkov od sebe, da bi upodobil lik," je dejal Will Smith.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Film Odred odpisanih (Suicide Squad) si boste na Kanalu A lahko ogledali v nedeljo, 3. marca, ob 21.35!

V njem agentka ameriške vohunske službe Amanda Waller za posebno nalogo določi najbolj tajno skupino raznolikih, zlonamernih posameznikov, ki nimajo česa izgubiti. Vendar se moštvu hitro posveti, da niso bili izbrani zato, da jim naloga uspe, temveč zato, da bodo nanje zvalili krivdo, ko jim bo spodletelo. Bodo "odpisani" vztrajali tudi za ceno svojih življenj ali pa se bodo odločili, da je bolje, če vsak poskrbi zgolj za lastno kožo?

Jaredu Letu se bodo v akcijski pustolovščini pridružili še Margot Robbie, Will Smith, Cara Delavingne, Jai Courtney, Joel Kinnaman in Viola Davis.

5 filmov, ki si jih lahko ogledate ta vikend
Preberi še
5 filmov, ki si jih lahko ogledate ta vikend

 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369