Moskisvet.com
Skrivnosti trte

Film/tv

V vinu je resnica? To je odgovor Srbov

N. Č.
21. 08. 2022 05.00
0

Na VOYO prihaja nova dramska serija Skrivnosti trte, ki vas bo navdušila z zapleti in skrivnostmi. Čakajo nas prepleti strasti, prepovedane ljubezni, poslovne skrivnosti in družinske drame. Nova uspešnica srbske produkcije vas zagotovo ne bo razočarala!

Srbska drama Skrivnosti trte oz. Tajne vinove loze pripoveduje zgodbo dveh, na prvi pogled nepovezanih družin, ki pa ju družijo skrivnostne niti usode.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Glavni lik v seriji, Vuk Tomović, ki ga igra Vojin Ćetković, je uspešen poslovnež, ki skriva številne skrivnosti, Vera Smiljanić (Sloboda Mićalović) pa je samohranilka, mati treh sinov, ki živi v strahu, da bi skrivnosti prišle na plan. Ko Vukova hči Anja v Parizu konča študij enologije, se vrne v domači kraj in prevzame vodenje družinskega podjetja. Njeno znanje in tehnologije, pridobljene na zahodu, trčijo v tradicijo lokalnega vinogradništva.

Skrivnosti trte
Skrivnosti trte FOTO: Filmstar

Po kar nekaj zapletih dva nekdanja zaljubljenca iz sprtih vinogradniških družin po dvajsetih letih znova oživita svojo romanco. Čaka ju precej odrekanja, v kolikor želita uresničiti strasten projekt, o katerem sta skupaj sanjala že dolgo časa nazaj. Pravijo, da je resnica v vinu, je to res? Se bo razvedelo o njuni prepovedani romanci? Bosta uspela uresničiti skupni projekt?

Odgovore na vprašanja najdete na VOYO!

Serija Skrivnosti trte prihaja na VOYO!
Serija Skrivnosti trte prihaja na VOYO! FOTO: Filmstar

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376