Moskisvet.com
Skrito v raju

Film/tv

Danes si lahko ogledate zadnjo epizodo Skrito v raju

E.R.
20. 05. 2024 08.13
0

Najbolj priljubljena slovenska serija Skrito v raju bo sklenila svoj epilog. Vas zanima, kdaj si lahko ogledate zadnjo epizodo?

Slovenska serija Skrito v raju je v zadnjih mesecih postala ena najbolj gledanih vsebin na slovenskih televizijah, od ponedeljka do petka pa ste jo ob 20.00 lahko spremljali na POP TV. Glavni igralci so postali junaki mnogih, kar dokazuje tudi evforija, ki so jo povzročili na dogodku, kjer so jih oboževalci lahko spoznali, z njimi poklepetali, pridobili njihove avtograme in z njimi posneli kakšen "sebek". Več o tem si lahko preberete TUKAJ.

Del igralske zasedbe serije Skrito v raju
Del igralske zasedbe serije Skrito v raju FOTO: Damijan Žibert

Pa dramatičnih zapletih in nepričakovanih preobratih pa se serija zaključuje. Veliki epilog bo na POP TV najbolj priljubljena slovenska serija sklenila danes, 20. maja, ob 20.00. Na koncu prve sezone se bo v 75. epizodi Edvard dokončno izjasnil proti škodljivemu zakonu. Božič bo še vedno vztrajal na svojem in Juliji predlagal zavezništvo proti Edvardu. Nada in David se bosta odločila, da se glede na vse poslovita, Mark pa bo Lari končno razodel celotno resnico ...

Za vse, ki ste v nestrpnem pričakovanju ogleda zadnje oddaje pa imamo dobro novico! Zadnja oddaja je vsem naročnikom že na voljo za ogled na VOYO

Vsi oboževalci serije Skrito v raju pa po ogledu finalne oddaje ne bodite preveč žalostni zaradi zaključka predvajanja, saj bo sledila tudi druga sezona! Kdaj točno pa vas bomo seveda pravočasno obvestili!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479