FILM/TV

Izpoved igralke: 'Vzel je penis iz hlač in mi ga postavil pred obraz'

E.R.
13.11.2023, 5:00
1
Igralka Sharon Stone ni nikoli skrivala, kaj vse je doživela v svoji igralski karieri, sedaj pa je odkrito spregovorila še o neprijetni situaciji, v kateri se je nekoč znašla z direktorjem družbe Sony.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

65 - letna gralka Sharon Stone je v podcastu 'Let's Talk Off Camera' razkrila, da je bila na začetku svoje kariere žrtev spolne zlorabe. Povedala je, da ji je takratni šef Sonyja svoje genitalije postavil pred obraz, ko je prišla v njegovo pisarno na sestanek.

PREBERI ŠE
Zaradi teh fotografij Slovenka ni postala miss sveta?

Igralka je podrobneje pojasnilaa, kako je bila kot mlada in neizkušena povabljena v pisarno na sestanek. Navdušena nad tem, da bo imela priložnost spoznati vodjo znane produkcijske hiše, ni niti slučajno pričakovala, da se ji bo zgodilo kaj takega.

Sharon Stone
Sharon Stone/ FOTO: Profimeda

"Šla sem v njegovo pisarno, in to je bilo v osemdesetih, tako da so imeli zelo nizke kavče, se spomnite tega? Bili so zelo nizki ogromni kavči in moja kolena so bila, ko sem sedla, praktično okoli mojega vratu, ker sem tako visoka,"  se je spominjala Sharon.

Nato pa je doživela šok.

PREBERI ŠE
S to vlogo je postala seks simbol, a jo je to drago stalo

"Hodil je po pisarni in mi delil komplimente. Potem pa je rekel: 'Preden začneva ...' in izvlekel svoj penis iz hlač tik pred mojim obrazom. Bila sem mlada in živčna in moja reakcija na stres je bil takrat smeh. Začela sem se histerično smejati in jokati hkrati, nisem mogla nehati," je priznala.

Dodala je, da se je zaradi njene reakcije šef oblekel in zapustil sobo, njegova tajnica pa jo je pospremila iz pisarne.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vi oboževalci Sharon Stone pa vabljeni na VOYO, kjer si lahko ogledate kar dva njena filma. Prvi nosi naslov Popolni spomin (Total Recall) in gre za znanstveno-fantastično akcijo, drugi pa nosi naslov Prvinski nagon (Basic Instinct), gre pa za erotični triler.

PREBERI ŠE
Sharon Stone zaradi te vloge izgubila skrbništvo nad sinom

PREBERI ŠE
Je erotični prizor prevara?

Vir: www.24sata.hr