Moskisvet.com
Kmetija 39

Film/tv

Seksi Nives Orešnik posnela vroč koledar na Kmetiji

M. A.
07. 11. 2019 07.46
9

Nekdanja miss Slovenije Nives Orešnik, ki se v zadnjih letih ukvarja predvsem s fitnesom in ozaveščanjem o zdravem načinu življenja, je sklenila, da bo za leto 2020 pripravila modni koledar s svojimi fotografijami. Tega pa je posnela kar na Kmetiji, kamor prihaja danes.

Tekmovalci v letošnji sezoni resničnostnega šova Kmetija so že vajeni obiskov, saj je njihova kmetija vendarle turistična, nad tokratno gostjo pa bodo še posebej navdušeni: še posebej dvojčka Klobasa, Jan in Tilen, ki bosta ob Nivesinem prihodu ostala brez besed. "Jaz ji sledim na Instagramu, ona je boljša od najboljše. Ves se naježim že samo, če jo vidim," pove osupel Jan, njegovemu mnenju pa se pridružuje tudi njegov brat Tilen.

Aneta s Kmetije odvrgla oblačila
Preberi še
Aneta s Kmetije odvrgla oblačila
Nives Orešnik na Kmetijo prihaja s prav posebnim namenom.
Nives Orešnik na Kmetijo prihaja s prav posebnim namenom. FOTO: Rene Šantić

Nives Orešnik pa na Kmetijo prihaja s prav posebnim namenom, saj se je odločila posneti modni koledar za leto 2020, slikovita okolica letošnje Kmetije pa se ji je zdela ravno pravšnja za ta podvig. Kandidatov za fotografa in stilista ne bo manjkalo, komu bo pripadlo to častno delo, pa ne spreglejte v novi epizodi, ki na POP TV prihaja ob 20.00, že zdaj pa si jo lahko ogledate na VOYO.

Nad Nives bosta navdušena predvsem dvojčka Klobasa.
Nad Nives bosta navdušena predvsem dvojčka Klobasa. FOTO: Rene Šantić

"Moške pozornosti sem že navajena in je večkrat sploh ne opazim," je sicer iskreno povedala Nives, ki se je z dvojčkoma Klobasa dobro ujela, saj ima tudi sama enojajčno sestro dvojčico, zato je tudi bolj pozorna na ženske komplimente. Prav posebnega ji bo namenila tudi Marjana, zato ne zamudite pestrega in vročega dogajanja v Kmetiji.

Bo dvojčkoma uspelo osvojiti Nivesino srce?
Bo dvojčkoma uspelo osvojiti Nivesino srce? FOTO: Rene Šantić

Nives Orešnik je to jesen v rubriki Zdrav navdih na portalu Okusno.je z nami delila tudi številne recepte; najdete jih lahko TUKAJ.

Nives bo v svoj koledar vključila tudi ostale tekmovalce in tekmovalke. In seveda Žužo.
Nives bo v svoj koledar vključila tudi ostale tekmovalce in tekmovalke. In seveda Žužo. FOTO: Rene Šantić

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376