Moskisvet.com
Daisy NASLOVNICA

Film/tv

Nov uspeh slovenskih deklet: očarale še enega Hrvata

M. A.
07. 02. 2020 07.30
14

Da so slovenska dekleta lepa, ni nobena skrivnost, a očitno so še posebej priljubljena pri Hrvatih. Potem ko je Slovenka Nuša Rojs že prvi večer očarala Mija Matića, ki jo je na koncu tudi izbral, je zdaj novega sanjskega moškega ponovno očarala prav Slovenka.

Ko je Nuša Rojs, pevka, ki jo je Slovenija spoznala tudi v šovu Slovenija ima talent, vstopila v šov Sanjski moški Hrvaške, je bilo o njej prelitega veliko črnila, predvsem njene sotekmovalke so rade namignile, da je tja prišla le zaradi promocije. Tega lepa Štajerka sicer ni zanikala, a je hkrati priznala, da je do Mija Matića res nekaj začutila, zato ne preseneča, da jo je v sinočnji finalni oddaji na POP TV tudi izbral za svojo izvoljenko. Njuna zgodba pa se je začela pisati že povsem prvi večer, ko je Mijo takoj priznal, da mu je prav Nuša ena izmed ljubših. Njuna romantična zgodba se je, kot sta nam oba zaupala, žal končala, več o tem pa lahko preberete TUKAJ.

Mijo Matić: 'Pri ženskah me plašijo visoka pričakovanja'
Preberi še
Mijo Matić: 'Pri ženskah me plašijo visoka pričakovanja'
Goran Jurenec je nov Sanjski moški Hrvaške, ki očitno kot Mijo 'pada' na Slovenke.
Goran Jurenec je nov Sanjski moški Hrvaške, ki očitno kot Mijo 'pada' na Slovenke. FOTO: Warner Bros.

Nocoj ob 20.00 pa na POP TV prihaja nova sezona šova Sanjski moški Hrvaške, v kateri bo ljubezen iskal 38-letni nekdanji košarkar in maneken Goran Jurenec. Tudi on bo izbiral med devetnajstimi dekleti, med katerimi pa ne bo zgolj ena Slovenka, temveč dve, poleg njiju pa še Hrvatica, ki je v Ljubljani našla nov dom. Prva je 24-letna Daisy Zaccarin, programerka, ki ima sicer hrvaške korenine, saj njena mama izvira iz Hrvaške, zdaj pa tudi sama živi v Medulinu. Srečo v ljubezni bosta med drugim poskušali najti tudi 33-letna novinarka Ana Raščan in 40-letna Klavdija Kolar, ki sicer prihaja iz Čakovca, zdaj pa zaradi službe živi v Ljubljani.

Daisy Zaccarin
Daisy Zaccarin FOTO: Warner Bros.
Ana Raščan
Ana Raščan FOTO: Warner Bros.
Klavdija Kolar
Klavdija Kolar FOTO: Warner Bros.
Nova sezona šova Sanjski moški Hrvaške bo ob petkih poskrbela za dvojno dozo romantike, saj bo na sporedu dvojna epizoda. Od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV.

Ena izmed omenjenih tekmovalk pa bo že prvi večer očarala Gorana in pustila dober vtis. "Če ta ni bila ljubka ... Mala Slovenka. Da, uvrščam jo med prve," je že prvi večer priznal v spovednici in tako očitno stopil po stopinjah Mija. Katero dekle bo Goranu nemudoma ostalo v spominu, bo jasno v nocojšnji dvojni epizodi ob 20.00 na POP TV.

Tudi Gorana bo navdušila slovenska tekmovalka.
Tudi Gorana bo navdušila slovenska tekmovalka. FOTO: POP TV
Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.
Zamujene epizode vas čakajo na VOYO. FOTO: POP TV
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376