Moskisvet.com
Ugrabljena TV serija VOYO

Film/tv

Po letih spolnega suženjstva 17-letnica spet v objemu sorodnikov

A.P.
10. 10. 2019 07.22
0

V poplavi ameriških serij prepogosto spregledamo serije, v katerih ne ''govorijo'' angleško. Če iščete serijo, ki vas bo prikovala pred zaslon, razvnela čustva in zaposlila misli, tudi ko se bo odvrtela odjavna špica, smo našli pravo serijo za vas – Ugrabljena.

La Verdad, v prevodu Ugrabljena, je kriminalna serija z zelo intrigantnim nastavkom – izginula vnukinja Enriqueja McMahona, najpomembnejšega španskega bankirja, se po devetih letih spolnega suženjstva nenadoma pojavi na domačem pragu.

Vse dele kriminalne serije Ugrabljena si lahko od 11. oktobra ogledate na VOYO.

Napeta in temačna serija ima vse lastnosti podžanra, ki ga poznamo kot družinski noir, katerega zgodba ni nujno prežeta z veliko krvi, a vzdušje pritiska je napeto, večplastno, ključno pa je, da vse ostane v družini, se osredotoča na razmerja in opira na žensko izkušnjo.

Novinar Pauli ne nasede.
Novinar Pauli ne nasede. FOTO:

Paula Garcia (Elena Rivera) je v nenavadnih okoliščinah izginila pred devetimi leti, pri sedemnajstih pa ji uspe pobegniti iz grozljivega suženjstva. Vse okoli nje je zavito v tančico skrivnosti.

Ali za ugrabitvijo stoji njen premožni dedek?
Ali za ugrabitvijo stoji njen premožni dedek? FOTO:

Lepo in skrivnostno dekle, ki na videz deluje krhko in nedolžno, o zadevi ne želi govoriti z nikomer drugim kot Marcosom (Jon Kortajarena), neizkušenim, a privlačnim mladim policistom, ki so mu dodelili primer, v katerem vidi priložnost, da si zgradi kariero. Čeprav naj bi se kmalu poročil s seksi Lauro, mu Paula življenje obrne na glavo, potem ko do nje začne gojiti čustva.

Bodo mlademu policistu čustva zameglila razum?
Bodo mlademu policistu čustva zameglila razum? FOTO:

Medtem ko se njena družina, ki je pred tem že izgubila upanje, da se bo Paula kdaj vrnila, skuša privaditi na njeno vrnitev in preteklost pustiti za seboj tudi brez odgovorov na številna vprašanja, kot so, kdo jo je ugrabil, zakaj jo je ugrabil in kje je bila vsa ta leta, zadeve začne zapletati novinar Lalo Ruiz.

Kriminalno dobra! Nizozemska kriminalna serija, ki vas bo prikovala pred zaslone
Preberi še
Kriminalno dobra! Nizozemska kriminalna serija, ki vas bo prikovala pred zaslone

Ta je primer spremljal že pred devetimi leti in trdil, da je v njeno izginotje vpletena družina. Zdaj pravi, da Paula ni to, za kar se predstavlja.

Zgodba serije Ugrabljena gledalca posrka vase.
Zgodba serije Ugrabljena gledalca posrka vase. FOTO:

Bolj skrivnostno kot njeno izginotje tako postane njena vrnitev, in medtem ko policija v preiskavi tava v temi – Paula jim zaradi travm ni v veliko pomoč – Lalo počasi, a vztrajno odstira plasti s Paule, za katero meni, da ne govori resnice, saj da je njena zgodba nasprotujoča, glede ugrabitve pa s prstom pokaže na McMahona.

Videti je kot nedolžen otrok, a v njenih očeh se skriva skrivnostna ženska.
Videti je kot nedolžen otrok, a v njenih očeh se skriva skrivnostna ženska. FOTO:

Potrebujete še kakšen razlog, da seriji daste priložnost? Potem si poglejte še spodnji napovednik.

Serije bo dostopna TU.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400