Moskisvet.com
Aviondžije

Film/tv

Prihaja nova srbska serija Letalci

N. Č.
18. 08. 2022 05.00
0

Serije srbske produkcije so v zadnjem letu požele mnogo uspehov, z nominacijami so preplavile tudi letošnji sarajevski filmski festival, ki je zmago za najboljšo serijo prinesla seriji Območje brez signala. Verjamemo, da bo veliko uspehov požela tudi nova humoristična serija z naslovom Letalci, ki je ta teden prišla na VOYO.

Serija Letalci oz. Aviondžije govori o uporniških stevardesah in pilotih, ki letijo novim dogodivščinam naproti. Na letih se bodo morali soočiti s čudaškimi potniki - menihi, pevci, politiki, transvestiti, fotomodeli, najetimi morilci in teroristi. Priča bodo goljufijam, tatvinam in celo umoru. 

Posadko letala sestavljajo kapitan Aca (Nenad Stojmenović), kopilot Goksi (Marjan Todorović) in stevardesa Dana (Bojana Kovačević). Brez njih se jeklena ptica nikoli ne bi dvignila v nebo. Pridružijo pa se jim še Macan (Nenad Heraković), Ceger (Slaven Došlo), Nina (Marija Babić) in Medena (Jelena Rakočević), kar je njihova kazen za neprimerno obnašanje. Na letalu jih nadzoruje stevardesa Dana, ki jih poskuša disciplinirati, da stvari ne bi ponovno ušle izpod nadzora. H kaosu in zmedi v nanizanki pa poleg navedenih pogosto prispevata tudi mehanika, ki vzdržujeta letala. To sta Krca (Toni Mihajlovski) in Mile (Miloš Đorđević), ki sta prav tako nepogrešljiv del posadke.

Kljub razlikam in kapricam se ekipa na letalu poveže in med njimi se rodi pravo prijateljstvo, ki jim pomaga premagovati izzive, s katerimi se med leti soočajo.

Aviondžije - kapitan Aca
Aviondžije - kapitan Aca FOTO: Filmstar

Na VOYO si lahko ogledate tudi druge priljubljene serije srbske produkcije, kot so Besa, Klan, Sence nad Balkanom, Črna poroka, Nenavadne ljubezni, Junaki našega časa, Jutro bo spremenilo vse, Morilci mojega očeta, Edini izhod, Skupina, Družina, Močvirje in Južni veter.

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376