Moskisvet.com
Jani Muhič Petra Krčmar

Film/tv

To Petra Krčmar in Jani Muhič počneta med oglasi

E.R.
27. 05. 2024 09.45
0

Začela se je nova oddaja, v kateri boste obraze POP TV lahko spoznali v nekoliko drugačni luči. Prva, ki sta krstila gostujoče sedeže, sta bila priljubljena voditelja informativne oddaje 24UR.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

POP TV je skupaj z ustvarjalcem vsebin Blažem Vižintinom začel serijo zabavnih YouTube intervjujev POP šov z Blažem, ki se bodo pridno kopičili na POP-ovem YouTube kanalu. Prva, ki sta se odzvala Blaževemu povabilu, sta bila voditelja informativne oddaje 24UR – Petra Kerčmar in Jani Muhič.

Petra in Jani nista le dva profesionalca, predana novinarskemu poklicu, ampak tudi dobra prijatelja. Bila sta prva, ki sta gostovala v oddaji POP ŠOV Z BLAŽEM, tam pa brez zadržkov pokazala povsem drugo plat sebe, ki je prav gotovo še niste imeli priložnosti videti na televiziji.

Jani Muhič Petra Krčmar
Jani Muhič Petra Krčmar FOTO: POP TV

V oddaji sta govorila v pogovornem jeziku, se smejala in šalila. Sproščena Petra in Jani sta Blažu razkrila, kako poteka njun delavnik, zakaj vedno delata skupaj (pri čemer je Jani omenil, da sta kot stara zakonca!). Blaž ju je sicer povprašal tudi, kaj počneta med oglasi, in verjemite, odgovor vas bo presenetil, ni pa izpustil niti vprašanja, kako se počutita ob poročanju zgodb, ki lomijo srca (tako njuna kot gledalčeva). Jani mu je na to podal odgovor, ki vam bo zarezal globoko v  srce.

POP šov z Blažem
POP šov z Blažem FOTO: POP TV

Blaž je izbrskal celo, kaj jesta za kosilo in kaj počne sin Petre Krčmar. Ne boste verjeli, ampak po Janijevih besedah je to moški, ki "ima jajca"! V intervjuju pa sledi še eno presenečenje, saj je Jani razkril, da je v bistvu svojo pot v medijskem svetu pričel kot igralec v filmu in gledališču!

Za konec sta priljubljena voditelja odigrala še igro "Nikoli nisem". Tam pa se šele začne sočna vsebina!  

Več izveste z ogledom videoposnetka spodaj! Vzemite si teh nekaj minut, ker te odločitve nedvomno ne boste obžalovali! 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

POP ŠOV Z BLAŽEM pa bo kmalu postregel z novo, verjeli ali ne, še bolj sočno vsebino! V goste bodo namreč prišli sodniki iz oddaje MasterChef! To bo brez dvoma še ena oddaja, ki bo vredna ogleda! Kaj vse, kar sicer skrbno skrivajo pod klošami, bo v gosteh pri Blažu pricurljajo na dan? 

Sodniki MasterChef Slovenija
Sodniki MasterChef Slovenija FOTO: POP TV
Opomnik: Oddajo MasterChef boste na POP TV lahko od zdaj naprej spremljali od ponedeljka do srede ob 21.15! Vsi naročniki pa si lahko epizode že 24 ur prej ogledate na VOYO!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479