Moskisvet.com
Ekipa VOYO

Film/tv

Najboljše kriminalne serije evropske produkcije po izboru uredništva

A.P.
27. 02. 2020 06.39
1

TV-serije ostajajo bolj priljubljene kot filmi in marsikateri filmski navdušenec že z nestrpnostjo pričakuje novo sezono svoje najljubše. Pobrskali smo med ponudbo in izluščili kriminalne serije evropske produkcije, ki vas bodo zagotovo prikovale na sedež in prisilile, da si boste med gledanjem pogrizli vse nohte.

Vsi, ki ste prenasičeni s serijami ameriške produkcije, imamo za vas paket kriminalnih TV-serij evropske produkcije. VOYO, prvi naročniški video na zahtevo, gledalcu ponuja odličen izbor serij evropske televizijske produkcije in med kopico prvovrstnih kriminalnih serij smo izbrali pet nam najljubših.

Ekipa je nazaj!
Ekipa je nazaj! FOTO: VOYO
Vikingi, epska serija, ki gledalca posrka vase
Preberi še
Vikingi, epska serija, ki gledalca posrka vase

Ekipa

Evropska TV-serija Ekipa (The Team) je napeta kriminalna drama, ki je nastala v koprodukciji Švice, Avstrije, Nemčije in Belgije. V njej spremljamo skupino preiskovalcev, ki poskušajo rešiti čezmejni kriminal – serijo umorov. Ekipo mednarodnih preiskovalcev vodijo danski kriminalist Harald Bjørn (Lars Mikkelsen), belgijska kriminalistka Alicia Verbeek (Veerle Baetens) in nemška načelnica kriminalistične policije Jackie Müller (Jasmin Gerat). Od 28. februarja je na VOYO na voljo tudi 2. sezona, ki se začenja z brutalnim strelskim pokolom, v katerem umre sedem ljudi, masaker pa preživi zgolj mlada Sirka Malu Barkiri (Sarah Perles), ki ji uspe pobegniti. Med žrtvami so poleg lastnika B&B prenočišča nezakoniti migranti, ki so tu poiskali zatočišče. Vse dele serije Ekipa najdete TU.

Na VOYO prihaja druga sezone serije Ekipa.
Na VOYO prihaja druga sezone serije Ekipa. FOTO: VOYO

Lovec

Mafijski kriminal je pogosta tema filmov in TV-serij, a le redkokatera ga tako secira, kot to počne italijansko-nemška serija Lovec (Il Cacciatore). Posneta je po resnični zgodbi neustrašnega italijanskega sodnika in tožilca Alfonsa Sabella, ki je odločno stopil na prste palermski mafiji. Več o zgodbi izveste TU.

Lovec
Lovec FOTO: VOYO

Ugrabljena

Ne sodi knjige po platnicah. Tega smo se v življenju vsi naposlušali. Pa je tako tudi v primeru ugrabljene in na videz povsem nedolžne vnukinje španskega bankirja, ki se po domnevnem spolnem suženjstvu, v katerem je preživela devet let, iznenada pojavi na domačem pragu? Temačna španska serija Ugrabljena (La Verdad) pričara napeto vzdušje, ki iz minute v minuto odstira tančice skrivnostne ugrabitve, ki jo dodatno začini ljubezenski trikotnik. Več o seriji izveste TU.

Ugrabljena
Ugrabljena FOTO:

Ploščad 45

Na VOYO je nedavno prišla vrhunska kriminalna serija švedske produkcije Ploščad 45 (Rig 45). Za osrednje prizorišče si je izbrala naftno ploščad, ki se v osrčju nevihte spremeni v labirint smrti. Več o njej si lahko preberete TU.

Ploščad 45
Ploščad 45 FOTO: Arhiv naročnika

Feniks

Nizozemsko-belgijska serija Feniks (Fenix) nas preseli v na videz mirno pokrajino na Nizozemskem, ki pa za idilično masko skriva grozljiv obraz, saj se v ozadju odvijajo krvavi posli z drogo in druge vrste okrutnega kriminala. Podrobnosti najdete TU.

Feniks
Feniks FOTO:
Na VOYO vas čaka še kopica drugih izvrstnih serij in filmov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376