Moskisvet.com
Policistke iz L.A. 2

Film/tv

Najboljše misteriozne kriminalne serije za krajšanje poletnih dni

N. Č.
29. 07. 2022 05.00
0

Oboževalci razkrivanja skrivnosti tudi to poletje ne boste ostali zdolgočaseni, saj VOYO ponuja pester nabor kriminalnih serij, ki jih lahko vzamete s seboj tudi na dopust. Kriminalke vas lahko kratkočasijo tako med vročinskimi vali kot med poletnimi nevihtami, vendar pazite, svet krutih zločinov in misterioznih izginotij je tako vznemirljiv, da boste preprosto pozabili na čas.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Zagotovo ste že zasledili akcijsko kriminalno serijo Policistke iz L.A., kjer blestita prikupna Jessica Alba in igralka Gabrielle Union v vlogi detektivk, ki se spopadata z najnevarnejšimi kriminalci v mestu. Prav tako popularna je tudi kriminalna serija Hudson in Rex, kjer prekaljeni detektiv Charlie Hudson in njegov partner, nemški ovčar Rex, preiskujeta zapletene primere. Pri delu jima pomagajo tudi ostali člani ekipe, ki jim ne uide niti najmanjša podrobnost.

Jessica Alba spregovorila o svojih izkušnjah v postelji
Preberi še
Jessica Alba spregovorila o svojih izkušnjah v postelji

Ko govorimo o kriminalnih trilerjih, je srbska produkcija v zadnjem času med najopaznejšimi, še posebej pa izstopa kriminalna serija Sence nad Balkanom. V pričakovanju tretje sezone si lahko na VOYO ogledate prvi dve sezoni priljubljene serije, ki navdušuje vse širše občinstvo. Omenjen zgodovinski triler je postavljen v konec 20. let prejšnjega stoletja na Balkanu, kjer se prepletajo visoka politika, lokalni interesi, kapital in kriminal. V ruski pravoslavni cerkvi v Beogradu pride do umora duhovnika. Preiskavo prevzame izkušeni inšpektor in vojni veteran Andra Tanasijević – Tane, ki se zaradi razočaranj v življenju pogosto vdaja raznim substancam. Pridruži se mu mladi visoko izobraženi forenzik Stanko Pletikosić, ki je za razliko od Taneta veliko bolj načelen, zaradi česar si velikokrat prideta navzkriž. Med ogledom cerkve, iz katere je izginila starodavna relikvija, inšpektorja naletita na skrivnostno sporočilo. Slednje pa je past, da bi se preiskava preusmerila drugam ... Priljubljena je tudi akcijska kriminalna serija Morilci mojega očeta in misterij Močvirje. Ogledate si lahko tudi triler Edini izhod, katerem se odvetnica Ana Kolar skupaj z možem usodne noči odpravi v znan beograjski nočni klub, v katerem izbruhne požar. Ana v tragediji izgubi moža, sama pa pristane v komi. Kaj se zgodi, ko se Ana zbudi iz kome in začne raziskovati skrivnosti tiste usodne noči? Na VOYO vas čakata tudi kriminalna trilerja Črna poroka in Skupina.

Sence nad Balkanom 2
Sence nad Balkanom 2 FOTO:

Vse bolj priljubljene so tudi skandinavske drame, med katerimi je tudi kriminalka Iz oči v oči. Ko preiskovalec Bjorn Rasmussen prispe v mrtvašnico, da bi identificiral mlado žensko, se njegov svet podre, ko na obdukcijski mizi zagleda lastno hči. Mnenje mrliškega oglednika je jasno – storila je samomor. Toda Bjorn noče verjeti, da si je hči vzela življenje. Droben namig ga požene v lov za morebitnim morilcem. Prav tako vznemirljiva je tudi misteriozna kriminalka Skrivnostna ploščad 45. Preiskovalka Andrea Burell raziskuje skrivnostno nesrečo, ki se je zgodila na naftni ploščadi. Kmalu začne sumiti, da ni šlo za naključje in ji je posadka nekaj zamolčala. Prepričana je, da vsak izmed njih nekaj skriva. Kako bo prišla resnici do dna in kako bo vedela, komu lahko zaupa?

Na VOYO si lahko ogledate tudi kriminalne serije Preiskava, Pošast, Obsojena za vedno in Maša za Stockholm.

Iz oči v oči
Iz oči v oči FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369