Moskisvet.com
Matthew McConaughey

Film/tv

Abrahama je proslavil na poseben način

M. A.
14. 11. 2019 13.14
0

Filmska kariera Matthewa McConaugheyja se razteza že skoraj skozi tri desetletja, svoj 50. rojstni dan pa je igralec proslavil na prav poseben način. Po prigovarjanju številnih oboževalcev in celo filmskih kolegov je le odprl svoj profil na Instagramu, že v prvi objavi pa je iskreno povedal, kaj ga je do zdaj oviralo.

Matthew McConaughey je imel nekaj več kot 20 let, ko je prvič stopil pred kamero, v tem času pa se je s številnimi odmevnimi vlogami proslavil po vsem svetu, med drugim je pred petimi leti osvojil celo oskarja. Kljub številnim oboževalcem pa igralca ni bilo moč najti na družbenem omrežju Instagram, to pa se je spremenilo prav na njegov 50. rojstni dan, ko je delil svojo prvo videoobjavo: ’Ko ljudje pridejo na moj profil, želim, da spoznajo, kdo zares sem. Tukaj bom delil sebe in svoje poglede na svet in trenutno sem malo živčen zaradi tega, ker si želim monologa, ne vem, če sem pripravljen na dialog,’ je v smehu povedal igralec in dodal, da se je v življenju sicer naučil, da je dialog pomemben.

McConaughey se je na 50. rojstni dan odločil, da je čas, da se pridruži na Instagramu.
McConaughey se je na 50. rojstni dan odločil, da je čas, da se pridruži na Instagramu. FOTO: Profimedia

V dobrem tednu je zbral 1,6 milijona sledilcev, med njimi pa se skrivajo tudi številni zvezdniki. Reese Witherspoon je pod igralčevo prvo objavo zapisala, da je Instagram pravkar postal veliko boljši, The Rock mu je ob tem čestital še za abrahama, navdušenje pa so izrazili tudi Vanessa Hudgens, Roger Clemens in celo teksaški nogometaši, katerih oboževalec je slavni igralec.

Matthew McConaughey je navdušil v filmu Medzvezdje (Interstellar).
Matthew McConaughey je navdušil v filmu Medzvezdje (Interstellar). FOTO: Profimedia

Ena izmed McConaugheyjevih najodmevnejših vlog pa je tista v filmu Medzvezdje (Interstellar), v kateri igra Josepha Cooperja, strokovnjaka, ki je postavljen pred ogromen izziv. Prihodnost Zemlje ogrožajo naravne katastrofe, lakota in suša. Da bi zagotovili človekovo preživetje, je edina rešitev potovanje v medzvezdje. Na novo odkrita črvina v našem osončju omogoča ekipi astronavtov, da se lahko odpravi tja, kamor ni šel še nihče. Gre za planet, ki ima lahko pravo okolje za ohranitev človeškega življenja. Film, ki je bil med drugim nominiran za pet oskarjev in tistega za najboljše vizualne efekte tudi osvojil, to soboto, 16. novembra, ob 20.00 prihaja tudi na POP TV, ob McConaugheyju pa igrajo tudi Anne Hathaway, Jessica Chastain in John Lithgow.

Medzvezdje v soboto ob 20.00 prihaja na POP TV.
Medzvezdje v soboto ob 20.00 prihaja na POP TV. FOTO: POP TV
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376