Moskisvet.com
Botri

Film/tv

Pomembno obvestilo za vse oboževalce serije Botri

E.R.
30. 05. 2024 04.30
0

Ste spremljali serijo Botri (Kumovi)? Potem nadaljujte z branjem!

Nova, 3. sezona, priljubljene serije Botri (Kumovi) se 17. junija vrača na POP TV!

Znane obraze iz serije čakajo strašni zapleti in blazne spletke. Pridružili se jim bodo novi liki, ki bodo seriji dali nove razsežnosti, novo dinamiko in novo zgodbo. Mesto Zaglave bo doživelo nepričakovan preobrat in ubralo popolnoma novo smer razvoja. Turistično. Če si lahko zamislite kaj takega. Ideja je zrasla na kanadskem zelniku bogatega izseljenca Stanislava Stanleyja Cukela, ki se je odločil vrniti in vnesti duh svetovljanstva in turizma v svoj rojstni kraj. Kmalu mu z zlomljenim srcem sledi še sin Tommy in zabava se lahko začne.

Botri
Botri FOTO: Nova TV

Če jo začinimo še s starimi zamerami, novimi usodami in preobrati starih konjev v železnih srajcah, smo v družbi najbolj zanimivih in neskončno zabavnih poletnih večerov na POP TV

Igralka Barbara Vicković, ki v Botrih igra Anđelo Akrap, je o svojem liku povedala: "Anđela je prototip ženske, ki je zelo radoveden in zelo veliko govori. Jaz osebno se raje držim zase in ne vtikam nosu v tuje zadeve. Zato je njen lik mešanica mene in Anđele, skupaj sva oseba, ki jo imajo gledalci radi. Ali pač ne ..."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
3. sezono serije Botri boste lahko na POP TV spremljali od ponedeljka do četrtka ob 20.00! Prvič že 17. junija.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497