Moskisvet.com
Prijatelji

Film/tv

Koliko je bil na koncu Joey dolžen Chandlerju?

A.P.
09. 11. 2020 16.03
0

Priljubljena serija Prijatelji je lani praznovala svojo 25. obletnico, ko so na plano prišle tudi številne nove podrobnosti, ki so jih oboževalci požirali kot otroci sladkarije. Zdaj smo izvedeli še, koliko je bil po zadnji epizodi Joey dolžen Chandlerju.

Joey (Mat LeBlanc) se je v seriji Prijatelji precej finančno zanašal na Chandlerja (Matthew Perry), od katerega si je redno sposojal denar, ob tem pa vseskozi vztrajal, da mu bo denar nekoč vrnil. Kako zelo odvisen je bil od njega, priča reakcija, ko mu je Chandler v eni izmed epizod predočil znesek in se je Joey odločil, da vračilo morda ni tako dobra ideja. Številka nikoli ni bila razkrita očem javnosti, kar je razhudilo marsikoga, a k sreči se je našel nekdo, ki je to izračunal za nas – točneje Redditov uporabnik AsmileThatKills.

Serija Prijatelji prvotno mišljena le s štirimi prijatelji
Preberi še
Serija Prijatelji prvotno mišljena le s štirimi prijatelji

Izračunal je, da je Joeyjov dolg do Chandlerja na koncu znašal kar 98.864 evrov oz. 108.760 ameriških dolarjev. Do tega zneska je prišel na podlagi podatkov iz epizod – Chandler mu je plačeval kave, hrane, račune ter igralske in plesne lekcije. Znesek ne vključuje stroškov pohištva, potem ko sta morala po ropu le-tega zamenjati, za katerega je kakopak plačal Chandler, čeravno je bila krivda za nastalo situacijo na strani Joeyja. V tem primeru ta znesek znaša 103.854 evrov (114.260 dolarjev).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pri tem se poraja še vprašanje ali bi morali k temu prišteti še znesek za operacijo hernije, a ker se dotična epizoda konča s tem, da Joey dobi nazaj zdravstveno zavarovanje, lahko sklepamo, da je račun poravnal sam.

Ne zamudite dvojnih epizod priljubljene serije Prijatelji vsak dan od ponedeljka do petka ob 18.55 na Kanalu A. 
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376