Moskisvet.com
Kmetija 2023

Film/tv

V šovu je spal z eno, ves ta čas pa ga doma čaka druga

E.R.
29. 11. 2023 05.00
1

Žan je po skoraj mesecu dni romance s Suzano po prejetem videosporočilu domačih razkril, da ga doma čaka druga simpatija.

Gospodarica Nada je tokrat tekmovalce po uspešno opravljeni tedenski nalogi nagradila s po mnenju nekaterih najboljšo nagrado sedaj. S pivom in kokicami so tekmovalci namreč imeli pod zvezdami možnost ogleda motivacijskih videosporočil, ki so jih zanje pripravili njihovi najbližji.

V Kmetijo prihaja nov tekmovalec, to je njegova identiteta
Preberi še
V Kmetijo prihaja nov tekmovalec, to je njegova identiteta

Žanu je tako lepe želje posredovala njegova številčna družina, bolj kot je bilo njihovo sporočilo ganljivo pa je bilo šokantno Žanovo razkritje, da je med njimi tudi druga simpatija, ki ga že ves čaka doma. Tekmovalec je bil namreč zadnji mesec v šovu brez zadržkov in skrivanja vpleten v čustveno razmerje s Suzano, ki je v začetku tega tedna sicer odšla domov.

Hud spor sta zgladila s strastnim skokom med rjuhe
Preberi še
Hud spor sta zgladila s strastnim skokom med rjuhe

"Moj status zunaj Kmetije je zakomplicirano razmerje, bi lahko rekli. Nisem čisto sam, zunaj me čaka simpatija. Ona me je tudi prijavila v ta šov. Bila sva v dilemi, ali naj me prijavi kot samskega ali v razmerju. Prijavila me je kot samskega, jaz pa sem dopisal, da sem za zmago pripravljen storiti vse, kar je povsem res in ona me je pri tem spodbujala," je sprva dejal Žan, nato pa zatrdil:

Kmetija: Prej sta se ljubila, zdaj se bosta pobila
Preberi še
Kmetija: Prej sta se ljubila, zdaj se bosta pobila

"Nikakor nisem izkoristil niti Suzane, niti najinega odnosa za zmago. V bistvu se je zgodilo, kar se je zgodilo. Bilo ni nič resnega. Malo sva se povezala. Res sva šla mogoče malo dlje kot prijatelja, mogoče si bo malo narobe razlagala to - simpatija ali Suzana – ampak ja... Upam, da me bo počakala."

Videosporočilo domačih je prejela tudi Patricija, ki je bila po temu, kar je videla v videosporočilu še naslednji dan povsem iz sebe. Več o tem si lahko preberete v članku na portalu Bibaleze.si:

"Ko boš enkrat imela otroke, me boš razumela"
Preberi še
"Ko boš enkrat imela otroke, me boš razumela"

Resničnostni šov Kmetija lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00, vsako od epizod pa si lahko že dan prej ogledate tudi na VOYO.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369