Moskisvet.com
KMETIJA - Žan in Tim

Film/tv

Enemu tekmovalcu se tresejo hlače, drugi je hladen kot špricar

E.R.
20. 12. 2023 05.00
0

Nocoj bomo izvedeli, katera dva tekmovalca se bosta v resničnostnem šovu Kmetija uvrstila v superfinale, občutki pred pomembnim dvobojem pa so mešani.

V resničnostnem šovu Kmetija se bosta nocoj za mesto v finalu najprej spopadla Alen in Nuša. Tako tekmovalci kot gledalci pa z veliko večjo napetostjo pričakujejo drugi boj, ki se bo prav tako nocoj odvil v areni. Spopadla se bosta namreč tudi Žan in Tim – dva najmočnejša tekmovalca letošnje sezone, za katera so vsi menili, da si bosta stopila nasproti šele v velikem superfinalu.

"Danes je prišel ta dan, ki sem ga najbolj čakal. Z Žanom grem v areno. Najmočnejši nasprotnik je in komaj čakam, da ga raztrgam na kose. Vsi čakajo ta boj in jaz sem pripravljen, da v areni pustim dušo," bo pred prihodom v areno optimističen Tim. Na drugi strani pa je Žan priznal, da ima pred areno mešane občutke: "Po eni strani me spreletava srh, po drugi pa samozavest."

Po prihodu v areno pa bo Tim postal precej bolj živčen: "Počutim se poln adrenalina, zelo napet, po drugi strani pa tudi malo živčen, da ne bom naredil kakšne velike napake, ki bi me na koncu stala zmage." Oba bosta nato priznala, da sta bila prepričana, da se bosta njuni poti prekrižali šele v zadnjem boju za glavno nagrado, pri čemer pa bo Tim opazil, da je Žan povsem miren: "Najbolj me skrbi to, ker je Žan tam kot kakšen kip. Jaz se tresem, on je pa tam hladen kot špricar."

Kdo bo postal veliki zmagovalec in se uvrstil v superfinale jubilejne desete sezone resničnostnega šova Kmetija, lahko na na POP TV izveste nocoj ob 21.00! Epizoda pa je že na voljo za ogled tudi na VOYO.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vsi oboževalci Kmetije, ki bi se želeli v šovu tudi sami preizkusiti v vlogi tekmovalca, pa ste lepo vabljeni, da se prijavite k sodelovanju v novi sezoni.

Kmetija
Kmetija FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414