Moskisvet.com
Luka, Kmetija

Film/tv

Tekmovalec Kmetije brez zadržkov: "Sem manipulator in psihopat"

E.R.
07. 09. 2023 05.00
0

V šovu Kmetija, ki jo na POP TV lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 21.00, smo končno izvedeli, kdo je drugi tekmovalec, ki se v šovu ne bori za glavno nagrado, ampak je tam na tajni novinarsko raziskovalni misiji.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Že v prvi epizodi šova smo izvedeli, da v letošnji jubilejni 10. sezoni Kmetije sodelujeta dva tekmovalca, ki se v resnici ne borita za glavno nagrado, ampak v šovu sodelujeta kot novinarja za Kmečki list. V hiši ima to nalogo Sara, v hlevu pa ima to zadolžitev Luka.

"Vse slišim, vse si zapomnim, vse vem. Nobena informacija mi ne uide," opozarja Luka, ki je svojo vlogo poročevalca za Kmečki list vzel zelo resno. "Jaz sem brutalno iskren. Včasih tudi takrat, ko ni treba biti. Velikokrat se rad 'hecam' in zajebavam. Kakšen prasec sem," se je pošalil na svoj račun.

Marjetka Vovk: Če v življenju ne boš tvegal, ne boš ničesar doživel
Preberi še
Marjetka Vovk: Če v življenju ne boš tvegal, ne boš ničesar doživel

Priznal je, da se zaradi naloge počuti še bolj posebno, poudaril pa, da mu je to, da je zaradi tega še bolj v središču pozornosti, zelo všeč. Luka je razkril, da si v življenju želi predvsem ljubezni, saj mu je te najbolj primanjkovalo. Pozornosti deklet mu sicer ne manjka, po njegovih besedah pa se bolje razume s starejšimi ženskami, četudi ima raje mlajše.

"Za zmago v Kmetiji sem pripravljen storiti vse!"
Preberi še
"Za zmago v Kmetiji sem pripravljen storiti vse!"

"Moji talenti so, da dobro opazujem. Sem manipulator. Psihopat. Velikokrat spravim ljudi v tisto smer, kot hočem,"  je še povedal o sebi, nič kaj manj direktno pa ni opisal ostalih sotekmovalcev: "Nuša praktično nič ne dela. Samo gleda okrog in igra. Suzana skozi samo kadi čike in nič ne naredi. Klavdija je precej glasna in skozi išče pozornost, česar Mateja res ne mara. David me gotovo ne mara, jaz pa tudi njega ne, ker skozi 'leze v rit' drugim."

Ana Klašnja: Starejša kot sem, bolj me je strah
Preberi še
Ana Klašnja: Starejša kot sem, bolj me je strah

 

Napetost v šovu Kmetija se stopnjuje. Ne zamudite nove epizode na POP TV nocoj ob 21.00 ali si jo že prej oglejte na VOYO.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414