Moskisvet.com
Kevin Spacey

Film/tv

Na tem snemanju je Kevin Spacey neprijetno nadlegoval moške soigralce

E.R.
17. 12. 2023 05.00
0

Jon Bernthal je razkril, da je njegov soigralec Kevin Spacey na skupnem snemanju na zelo neprijeten način nadlegoval druge moške.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kevin Spacey je bil zadnja leta pogosto pod drobnogledom zaradi svojega obnašanja, saj je bil deležen več obtožb spolnega nadlegovanja. K vsemu temu pa je olje na ogenj prilil še igralec Jon Bernthal, ki je razkril, da se je Kevin Spacey leta 2017 na snemanju filma Voznik (Baby Driver) do vseh ostalih članov igralske ekipe obnašal ustrahovalno.

Slavna igralka vsak večer zaspi ob njegovem pepelu
Preberi še
Slavna igralka vsak večer zaspi ob njegovem pepelu

V intervjuju za The Jim and Sam Show na SiriusXM je Bernthal povedal, da je bil Spacey eden njegovih najljubših igralcev že od rane mladosti, ko ga je gledal igrati v produkciji West Enda "The Iceman Cometh". Toda po svoji manjši vlogi v filmu Voznik ob Spaceyju, ki igra vodjo roparske tolpe, je Bernthal dejal, da je bil povsem šokiran nad tem, kako je Spacey obravnaval igralce in ekipo.

Jon Bernthal
Jon Bernthal FOTO: Profimedia

"Človek, kakršen je bil, ko sem ga videl delati, je povzročil, da sem izgubil vse spoštovanje do njega. Izjemno me je razočaral," je priznal Bernthal. "Ko sem šel na to snemanje in delal z njim – tam sicer nisem bil veliko, zato v resnici niti ne bi smel obsojati – toda ko sem bil tam, se je res grdo obnašal do mene. Mislil sem, da je malce ustrahovalen. Posledično se potem niti nisem pretirano ukvarjal s tem, kako se obnaša do drugih."

Zvezdnica serije Veliki pokovci ima pljučnega raka
Preberi še
Zvezdnica serije Veliki pokovci ima pljučnega raka

 Bernthal je sicer poudaril, da takrat na snemanju ni bil priča spolnemu nadlegovanju, česar je bil Kevin Spacey v zadnjih letih večkrat obtožen, vseeno pa je razkril, da je nadlegoval moške člane ekipe na način, ki je njemu neprijeten.

To rusko bogatašinjo ljubi Tom Cruise, ta je hči Putinovega zaveznika
Preberi še
To rusko bogatašinjo ljubi Tom Cruise, ta je hči Putinovega zaveznika

"Spomnim se, da sem ga opazoval, kako govori z drugimi moškimi, in si mislil, da če bi bila na njihovem mestu ženska, bi zagotovo nekaj storil ali vsaj rekel. Prav oddahnil sem si, ko smo končali," je še priznal.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Voznik (Baby Driver) spremlja mladega voznika za pobege (Ansel Elgort), ki se zanaša na svojo spretnost in glasbo, ki ga vedno spremlja. Zaradi nesreče v otroštvu trpi za tinitusom, to je stalnim šumenjem oz. piskanjem v ušesu, in se zato ne loči od slušalk. Ko spozna dekle svojih sanj, želi kriminalno življenje obesiti na klin in z njo pobegniti. Toda po neuspelem ropu se znajde v brezizhodnem položaju in njegovo življenje je v veliki nevarnosti.

Kevin Spacey je sodeloval kot glavni mož operacije. Jon Bernthal pa je nastopil skupaj z Jonom Hammom, Lily James  in Eizo González.

Akcijski spektakel si boste lahko ogledali nocoj, 17. decembra, ob 21.45 na programu KINO!

Jon Bernthal, Eiza Gonzalez, Lily James
Jon Bernthal, Eiza Gonzalez, Lily James FOTO: Profimedia
Umrl znani igralec, dočakal je komaj 61 let
Preberi še
Umrl znani igralec, dočakal je komaj 61 let
Se je zvezdnik iz filma Sam doma skrivaj poročil?
Preberi še
Se je zvezdnik iz filma Sam doma skrivaj poročil?

Vir: www.thewrap.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417