Moskisvet.com
Jennifer Gardner

Film/tv

Namesto da bi snemala filme, slavna lepotica raje kida gnoj

E.R.
14. 01. 2024 05.00
0

Igralka Jennifer Gardner se je odmaknila od dnevnega vrveža, ki ga s seboj prinaša življenje v Hollywoodu, in ga zamenjala z mirom, ki ga ponuja življenje na kmetiji.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Jennifer Garner je hollywoodski vrvež zamenjala za mirno življenje na podeželju.
Jennifer Garner je hollywoodski vrvež zamenjala za mirno življenje na podeželju. FOTO: Profimedia

51-letna igralka Jennifer Garner že sedem let živi na kmetiji v Oklahomi, kjer prideluje sadje, zelenjavo in skrbi za živali ter ptice. Zdi se, da je Jennifer tam našla svoj mir, s tem pa tudi spodbudila druge zvezdnike, da zapustijo živahno življenje Hollywooda in odkrijejo mirnejše okolje, ki ga ponuja življenje na podeželju.

Je igralec prevaral pevko, ujeli so ga v objemu bivše
Preberi še
Je igralec prevaral pevko, ujeli so ga v objemu bivše

Mimogrede, igralkini stari starši so zemljišče za 700 dolarjev (približno 650 evrov) kupili že leta 1936. Na 20 hektarjev velikem ozemlju je bila postavljena dvosobna hiša brez elektrike in vodovodne napeljave.

Njeni stari starši so posest razširili za dodatnih 35 hektarjev, kjer so gojili različno sadje in zelenjavo ter vzgajali domače živali, kot so kokoši, krave in prašiči. Po dedkovi smrti leta 1962 so tam živeli drugi člani širše družine.

Na računu ima milijone, po ločitvi pa živi na cesti
Preberi še
Na računu ima milijone, po ločitvi pa živi na cesti

Leta 2017 je igralka od strica Roberta kupila kmetijo z dogovorom, da bosta onadva z ženo vseeno ostala tam in pomagala pri vzdrževanju kmetije.

Jennifer tako z lastnimi rokami prideluje zdravo hrano na kmetiji, obenem pa je tudi soustanoviteljica ekološke, sveže otroške hrane znamke Once Upon a Farm.

Igralka je tako delo na kmetiji zelo dobro unovčila in kmalu ustanovila uspešno podjetje. Jennifer je nekoč na družbenih omrežjih zapisala: "Glej, mama, tvoja kmetija je oživela! 700 grmov borovnic, 50 japonskih jablan, tri krave, dva kmeta (stric Robert in teta Janet) in še nekdo, ki si želi biti kmet jaz."

Jennifer svoje dogodivščine na kmetiji opisuje na Instagramu, kjer se v šali imenuje "kmetica Jen". Tam tudi oglašuje svojo blagovno znamko zdrave hrane in objavlja recepte za zdrave jedi iz naravnih sestavin.

Jennifer se ukvarja tudi s humanitarnim delom. Na svojem blogu je zapisala, da Once Upon a Farm zbira sredstva za tiste v stiski in streže obroke otrokom iz revnih družin.

Kmetiji, ki jo je kupila leta 2017, gre dandanes dobro. In sodeč po njenih objavah na družbenih omrežjih Jennifer uživa v čarih narave in podeželskega življenja daleč od živahnega Hollywooda.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Je glasbenik po 13 letih zopet samski?
Preberi še
Je glasbenik po 13 letih zopet samski?
Znani hollywoodski igralec omrežil to lepotico
Preberi še
Znani hollywoodski igralec omrežil to lepotico

Vir: www.24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497