Moskisvet.com
Van Damme v četrtek ob 20.00 kot Christopher Dubois prihaja na Kanal A.

Film/tv

Jean-Claude Van Damme z džojntom nad paparace

M. A.
18. 02. 2020 08.55
0

Jean-Claude Van Damme od nekdaj velja za sinonim izklesanega telesa in borilnih veščin. Čeprav bo ameriški igralec belgijskega rodu letos dopolnil 60 let, je še vedno videti odlično. Paparaci so ga pred nekaj dnevi ujeli brez majice, kar pa morda še bolj preseneča: tudi z džojntom.

Jean-Claude Van Damme bo čez nekaj mesecev slavil 60. rojstni dan, kot kaže, pa bo do takrat posnel še en film, saj so ga paparaci ujeli na enem od filmskih prizorišč, kjer je nekaj časa klepetal s filmsko ekipo, nato pa se odpravil v svoj prestižni avtomobil znamke bentley. Ko je 59-letnik opazil paparace, jih je surovo pozdravil z dvignjenim sredincem, sedel v avto in se odpeljal, v avtu pa si je privoščil že džojnt, ki ga je delil tudi s svojim sinom Nicholasom. Kajenje marihuane je v Kaliforniji sicer legalizirano.

Van Damme v filmu Zlati zmaj na Kanal A prihaja ta četrtek, 20. februarja, ob 20.00.
Jean-Claude si je s sinom privoščil džojnt.
Jean-Claude si je s sinom privoščil džojnt. FOTO: Profimedia

Še pred odhodom si je igralec preoblekel majico in tako pokazal tudi svojo postavo, s katero je potrdil, da sicer res ni v prav takšni formi kot pred leti, a kljub temu za svoje telo še vedno dobro skrbi. Prav pred kratkim je v intervjuju za avstralske medije spregovoril o skrbi za telo in dejal, da enoten recept ne obstaja. ’Nekateri imajo preprosto dober DNK, drugi pa morajo biti bolj pozorni na različne stvari; morda na hrano, morda morajo več telovaditi ali pa se morajo preprosto ukvarjati s svojo psiho,’ je dejal.

Slavni igralec bo letos praznoval 60 let.
Slavni igralec bo letos praznoval 60 let. FOTO: Profimedia

Van Damme sicer trenira štirikrat ali petkrat na teden, ob tem pa je pozoren, da zaradi treningov ne trpi njegovo družabno življenje. ’Ne potrebujem divjih žurov in alkohola v potokih, 59 let imam, to se je zame končalo, a kljub temu potrebujem druženje in zabavo s prijatelji. Če ne bi bilo tega, bi samo treniral in potoval. Moraš se sprostiti,’ je dodal in potrdil, da verjame, da je tudi skrb za telo – tako kot vse ostalo – izbira, ki jo sprejmeš v življenju.

Van Damme začetnikom sicer svetuje, da začnejo počasi in postopoma, vadba dvakrat tedensko bo sprva zadostovala, sčasoma pa bo več zahtevalo tudi telo. Ob tem je poudaril tudi dolžino vadbe, saj je treba na začetku trenirati manj, morda le pol ure. Sam je sicer začel telovaditi že kot otrok, spominja se, da je imel le devet let.

Bruce Willis, si to res ti?!
Preberi še
Bruce Willis, si to res ti?!
Nad paparaci ni bil navdušen.
Nad paparaci ni bil navdušen. FOTO: Profimedia

Nepremagljivega borca bomo ta četrtek, 20. februarja, spremljali tudi na Kanalu A ob 20.00, ko se bo v filmu Zlati zmaj (The Quest) prelevil v žeparja Christopherja Duboisa, ki leta 1925 kot vodja tolpe osirotelih dečkov tava po ulicah New Yorka. Ko ga ugrabijo preprodajalci orožja in ga prodajo piratu Edgarju Dobbsu, se Chris nazadnje znajde v rokah Khaa, mojstra kickboksa. Chris kmalu pokaže tako svoje zanimanje kot nadarjenost za borilne veščine in pod Khaovo zaščito postane pravi prvak. Ko se mu ponudi priložnost, da nastopi na legendarnem tekmovanju novodobnih gladiatorjev v Tibetu, je Chris odločen, da bo dal vse od sebe in premagal svoje tekmece.

Van Damme v četrtek ob 20.00 kot Christopher Dubois prihaja na Kanal A.
Van Damme v četrtek ob 20.00 kot Christopher Dubois prihaja na Kanal A. FOTO: Profimedia

V filmu Zlati zmaj pa v vlogi Edgarja Dobbsa nastopi tudi Roger Moore, sicer slavni James Bond, ki ta teden prav tako prihaja na Kanal A. Trinajstega v sklopu Bondovih filmov, Octopussy, si lahko ogledate v soboto, 22. februarja, ob 21.45.

Tako zveni naslovna skladba za Bonda Billie Eilish
Preberi še
Tako zveni naslovna skladba za Bonda Billie Eilish
Moore se pojavi tudi v filmu Zlati zmaj, sicer pa v Bondovem filmu Octopussy na Kanal A prihaja v soboto ob 21.45.
Moore se pojavi tudi v filmu Zlati zmaj, sicer pa v Bondovem filmu Octopussy na Kanal A prihaja v soboto ob 21.45. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369