moskisvet
FILM/TV

Igralka Usodnega vina spet buri moško domišljijo

11.03.2020, 11:15
0
Mlada igralka Inja Zalta, ki je zaslovela z vlogo Nine Dolinar v seriji Usodno vino, ki si jo lahko kadarkoli ogledate na VOYO, ima za sabo novo vročo vlogo, saj je nastopila v kratkem filmu mlade češke režiserke Eve Doležalove, ki ga je navdahnilo delo slavnega švicarskega zdravnika in psihologa Carla Junga.

Inja Zalta pred kamero ni nič kaj sramežljiva. Potem ko je kot nedolžna Nina Dolinar zaslovela v seriji Usodno vino, ki si jo v celoti lahko pogledate na VOYO, smo jo vajeni tudi v bolj drznih vlogah, kot je vloga v kratkem filmuVšečkana, ki opozarja na problematiko družbenih omrežij in je nastala še pred snemanjem Usodnega vina. Zgodba se vrti okoli Anje in Petra (Domen Valič), katerih erotični posnetek se pojavi na družbenem omrežju in zaokroži med dijaki na srednji šoli, kar Anjo spravi na rob obupa.

Serijo Usodno vino si lahko ogledate na VOYO.

Inja se je po nove igralske priložnosti že pred nekaj leti odpravila čez lužo, kjer ji zaenkrat še ni uspel preboj na velika platna, a potrpljenje je božja mast. Nazadnje je zaigrala v kratkem filmu češke režiserkeEve Doležalove Anima Us, kjer ponovno pokaže veliko gole kože, ki jo sicer pogosto deli s svojimi sledilci na Instagramu, saj z goloto nima težav.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Najboljše kriminalne serije evropske produkcije po izboru uredništva

Nizkoproračunski film 28-letne Čehinje, ki živi in ustvarja v Hollywoodu, je navdihnil psihološki koncept psihologa Carla Junga anima vs. animus. Na Imdb.com beremo, da je Anima Us, ki bo premiero doživel še ta mesec, zgodba dveh duš, ki se zlijeta v eno. Ob Inji (Animus) igra ameriški igralecDave Davis (Anima), ki je imel manjši vlogi že v filmih Loganin Velika poteza (The Big Short), pa tudi serijah Živi mrtveci(The Walking Dead) in Pravi detektiv (True Detective).

Inja Zalta v filmu Anima Us.
Inja Zalta v filmu Anima Us./ FOTO: iMDB

Preteklo leto je 25-letna Inja zaigrala v TV-seriji Escape the Night, v kratkem filmu Rustlands, film triler/grozljivka Follow Me pa je v postprodukciji.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke