Moskisvet.com
Sylvester Stallone

Film/tv

Slavni igralci, ki so svoje žene zapustili zaradi mlajše

E.R.
25. 05. 2024 03.00
0

Čeprav so bili nekateri poročeni dolga leta, so se razšli zaradi nove ljubezni, ki so jo našli v objemu mlajše.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

V Hollywoodu ni nič nenavadnega, da zveze in zakoni razpadejo, da danes ljubiš eno osebo, jutri pa drugo – običajno mlajšo. To najbolje vedo ti slavni moški, ki so zapustili svoje boljše polovice in jih 'zamenjali' za mlajše. 

Tom Cruise

Leta 1987 se je poročil z Mimi Rogers, ko je bil še vzhajajoča zvezda. Njegova slava je v dveh letih hitro rasla. Mimi je bila šest let starejša od Toma Cruisa. Leta 1990 je Tom spoznal Nicole Kidman na snemanju filma 'Days of Thunder'. Ločil se je od Mimi in se poročil z Nicole, s katero imata danes dva posvojena otroka. Zgodovina se je ponovila 11 let pozneje, ko je Tom zapustil Kidmanovo in jo zamenjal s Penelope Cruz, ki je bila takrat stara 27 let. Nazadnje je veliko medijske pozornosti požel z razmerjem s 25 let mlajšo Elsino Hajrovo.

Ko je spoznal njene otroke, jo je zapustil
Preberi še
Ko je spoznal njene otroke, jo je zapustil
Na Kanalu A si boste nocoj lahko ob 22.15 ogledali znanstvenofantastično akcijo Posebno poročilo (Minority Report), v kateri je Tom Cruise nastopil v glavni vlogi. Na VOYO pa vam je kadar koli na ogled na voljo njegova akcijska komedija Kot noč in dan (Knight and Day).

Ben Affleck

Ben je bil star 30 let, ko se je leta 2003 zaročil z Jennifer Lopez. Njuna ljubezen ni bila dovolj močna in zaročenko je takrat zamenjal z Jennifer Garner, ki je bila prav tako stara 30 let. Leta kasneje se je govorilo, da Ben svojo ženo vara z mlajšo žensko, producentko Lindsay Shookus. Garnerjeva in Ben Affleck sta se razšla, in čeprav sta bila uradno še poročena, je bil Ben s producentko. Po letu razmerja se je ljubezen končala, Ben pa se je vrnil k Jennifer Lopez, s katero je zdaj poročen, a se tudi tam temelji majejo, o čemer si lahko več preberete TUKAJ

Se slavna lepotica ločuje? Mož je že pobral šila in kopita ...
Preberi še
Se slavna lepotica ločuje? Mož je že pobral šila in kopita ...
Na VOYO si lahko ogledate misteriozni triler Ni je več (Gone Girl) in kriminalko Drzna igra (Runner Runner), v katerih je Ben Affleck nastopil v glavni vlogi.

Marc Anthony

Pevec je bil z Jennifer Lopez poročen od leta 2004 do 2011, ko sta se razšla, pa je bila J.Lo stara 41, on pa 42 let. Za njo se je podal v novo razmerje, takoj po zaključku ločitvenega postopka od Jennifer pa se je leta 2014 poročil z manekenko Shannon de Lima. Na dan njune poroke je bila stara 25 let. Ljubezen se je razblinila leta 2017. Lani se je 55-letni pevec poročil s 24-letno manekenko Nadio Ferreira, s katero sta dobila tudi otroka.

Marc Anthony in žena Nadia Ferreira pokazala 9-mesečnega sina
Preberi še
Marc Anthony in žena Nadia Ferreira pokazala 9-mesečnega sina

Rowan Atkinson

Komik in igralec, najbolj znan po vlogi 'Mr. Beana', je bil od leta 1990 do 2015 poročen s Sunetro Sastry. Rowan je nato spoznal komičarko Louise Ford, ki ga je očarala. Ločil se je 56-letne Sunetre, od takrat pa je v zvezi s 43-letno Britanko. 

Tako lepo hčerko ima Mr. Bean, a ta ne nosi njegovega priimka
Preberi še
Tako lepo hčerko ima Mr. Bean, a ta ne nosi njegovega priimka

Brad Pitt 

Po petih letih zakona z Jennifer Aniston, med katerimi sta slovela kot najbolj harmoničen par v Hollywoodu, se je na snemanju filma 'Mr. and Mrs. Smith' zaljubil v Angelino Jolie. Od Anistonove, ki je bila takrat stara 36 let, se je ločil leta 2005 , Brad pa jih je imel 41. Mimogrede, Angelina je bila takrat stara 30 let. Pred nekaj leti sta se tudi onadva ločila, trenutno pa je v razmerju z Ines de Ramon, ki je od 60-letnega Pitta mlajša 30 pomladi.

Iz prve roke: Takšna sta v resnici Brad in Angelina
Preberi še
Iz prve roke: Takšna sta v resnici Brad in Angelina
Brada Pitta boste lahko jutri, 26. maja, ob 23.15, ujeli na KINO, saj bo na sporedu akcijski triler Vohunske spletke (Spy Game), v katerem je nastopil v glavni vlogi. Na VOYO pa si lahko kadarkoli ogledate njegove uspešnice:  Velika poteza (Big Short), Klub golih pesti (Fight Club) in  Ad Astra: Pot do zvezd (Ad Astra).

Sean Penn

 

Igralec je bil z Robin Wright poročen 11 let, ko sta se skoraj ločila. Leta 2008 sta vložila zahtevo za ločitev in istega leta je takrat 48-letni Penn začel hoditi z manekenko Petro Nemcovo. Bila je stara 28 let in mnogi so oporekali dejstvu, da je bil z njo, medtem ko je bil še vedno poročen z Robin. Sean in Wrightova sta se uradno ločila leta 2010, igralec pa je začel razmerje s kolegico Scarlett Johansson, ki je bila takrat stara 26 let. Sledila je ponesrečena zveza z 31-letno Leilo George , sledila ji je še ena s 43-letno Ukrajinko Olgo Korotjajevo,njegovo posteljo pa danes greje igralka latinskoameriških korenin Nathalie Kelley.

Sean Penn ljubi 23 let mlajšo zvezdnico Hitrih in drznih
Preberi še
Sean Penn ljubi 23 let mlajšo zvezdnico Hitrih in drznih

Sylvester Stallone

Prvo ženo Sasho Czack, s katero sta bila skupaj od leta 1974 do 1985, ko je bila stara 35 let, je zapustil zaradi manekenke in igralke Brigitte Nielsen. Ko se je poročila s Stallonom, je imela 22 let. Poročena sta bila le dve leti, istega leta, ko sta se ločila, leta 1987, pa se je zapletel v razmerje s sedanjo ženo Jennifer Flavin

Od te kaskaderske poškodbe si Stallone še danes ni opomogel
Preberi še
Od te kaskaderske poškodbe si Stallone še danes ni opomogel
 Na VOYO si lahko kadarkoli ogledate kar štiri njegove filmske uspešnice. Lahko si privoščite filmski maraton in si ogledate vse tri dele kultne filmske serije Rambo ali pa si zavrtite večno klasiko Plezalec (Cliffhanger)

Mel Gibson

Mel Gibson se je leta 1980 poročil z Robyn Moore. Leta 2009 sta svet šokirala z novico, da se po skoraj 30 letih skupnega življenja ločujeta. Predporočne pogodbe nista imela, zato je igralca ločitev stala skoraj polovico njegovega premoženja, ki je bilo ocenjeno na slabih 850 milijonov evrov. Robin je bila takrat stara 53 let, Mel pa dve leti več. Razšla sta se, ker je pianistka Oksana Grigorjeva z njim zanosila. Stara je bila 39 let. In to razmerje ga je drago stalo. Medijske stolpce sta polnila z bitko za skrbništvo hčerke, nato pa še s sodnimi postopki zaradi nasilja v družini. Leta 2019 je Mel dobil devetega otroka z Rosalind Ross. Skupaj sta že 10 let. 

Kontroverznega igralca ujeli v družbi 35 let mlajše
Preberi še
Kontroverznega igralca ujeli v družbi 35 let mlajše
Na Kanalu A si boste lahko nocoj ob 20.00 ogledali akcijo Smrtonosno orožje 1 (Lethal Weapon 1), v kateri je Mel Gibson nastopil v glavni vlogi. Na VOYO pa si lahko kadarkoli ogledate njegove uspešnice Air America (Air America), Moč narave (Force of Nature) in  Krvavi zaščitnik (Blood Father). 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479