Moskisvet.com
Igor Štamulak

Film/tv

Igor Štamulak: Na odru je že zaspal

M. A.
31. 01. 2019 09.54
0

Plesni čevlji so že zloščeni, obleke pripravljene in le še nekaj tednov nas loči do začetka tretje sezone priljubljenega plesnega šova Zvezde plešejo. V prvi sezoni se je v njem preizkusil igralec Igor Štamulak, s katerim smo poklepetali po premieri komedije Norčije v spalnicah v koprskem gledališču.

Predstavo Norčije v spalnicah, ki jo je režirala direktorica koprskega gledališča, Katja Pegan, Igor Štamulak opiše kot romantično komedijo z blagimi bolečinami v križu, saj njegov lik zaradi omenjene preglavice vso predstavo – leži. "Kolikokrat si igralec želi, da bi lahko v predstavi samo ležal, ko pa se ti to uresniči, pa ugotoviš, da to ni tako enostavno, sploh če predstava traja dve uri," je priznal in dodal, da je na vaji tudi že zaspal. "Dvomim, da se mi bo to zgodilo na predstavi, saj si pod adrenalinom. Če pa bomo imeli veliko ponovitev, se pa lahko zgodi, da na stoti ponovitvi tudi zaspim," se je pošalil.

Celotno predstavo koprskega gledališča Norčije v spalnicah Štamulakov lik ljubosumnega Nicka preleži na kavču.
Celotno predstavo koprskega gledališča Norčije v spalnicah Štamulakov lik ljubosumnega Nicka preleži na kavču. FOTO: Matej Arh

Štamulak sicer te dni ne počiva. V aktualni gledališki sezoni sta za njim že dve premieri, dve pa ga še čakata. Poleg tega se že pripravlja na Primorski poletni festival, v rokavu pa skriva tudi presenečenje, ki ga še ne razkriva. Počival pa ni niti pred dvema letoma, ko se je z Lejno Karić Lubarda vsako nedeljo vrtel v 1. sezoni šova Zvezde plešejo. Igor se je preizkusil v jivu, angleškem in dunajskem valčku, quickstepu, pasodoblu, čačačaju in salsi, v 8. oddaji pa ju je odnesel tango. Kmalu se bodo prvih plesnih korakov lotile nove zvezde, zanje pa ima Igor poseben nasvet: "Predvsem naj uživajo. To sem delal od prvega do zadnjega trenutka. In naj se učijo teh čudovitih gibov, ker je neverjetna priložnost, če imaš za to podporo profesionalnega plesalca. Naj jim ne bo žal vsake minute, ki jo vložijo v vajo." Ples Štamulak uporablja tudi v gledališču, kot pravi sam, pa mu je šov pomagal dodatno spoznati svoje telo. 

Kdo so nove zvezde, ki se bodo letošnjo pomlad vrtele na najbolj vročem plesnem parketu v državi, bomo razkrili kmalu, do takrat pa si TUKAJ poglejte, kdo so profesionalni plesalci, ki jim ne bodo pripravljeni gledati skozi prste.

Igor Štamulak se je preizkusil v 1. sezoni šova Zvezde plešejo.
Igor Štamulak se je preizkusil v 1. sezoni šova Zvezde plešejo. FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414