Moskisvet.com
Paul Walker in Meadow

Film/tv

Hči delila še nikoli viden posnetek Paula Walkerja

A.P.
08. 04. 2020 09.11
0

Hčerka tragično preminulega ameriškega igralca Paula Walkerja, Meadow, je podelila še nikoli viden posnetek svojega očeta.

''Nikoli si nisem mislila, da bom to delila. A zdi se prav. Bodite dobro. Rada vas imam. Ostanite zdravi,'' je na Instagramu zapisala 21-letna Meadow Walker, hči slavnega ameriškega igralca in filantropa Paula Walkerja, ki je življenje izgubil v tragični prometni nesreči 30. novembra 2013 v Kaliforniji star komaj 40 let. Meadow je bila tedaj stara komaj 15 let.

Paul Walker si je svetovno slavo izboril z vlogo v filmih Hitri in drzni.
Paul Walker si je svetovno slavo izboril z vlogo v filmih Hitri in drzni. FOTO: Profimedia
Slovo čudežnega dečka brez polovice lobanje in možganov
Preberi še
Slovo čudežnega dečka brez polovice lobanje in možganov

Arhivski posnetek, ki ga je Meadow do zdaj skrbno čuvala zase, prikazuje, kako ga je ta presenetila za rojstni dan v prikolici. ''Vse najboljše,'' zavpije Meadow. ''Na smrt si me prestrašila,'' ji v smehu odvrne Paul, ki se najprej zvrne na posteljo, nato pa jo močno stisne k sebi.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Meadow po očetovi smrti ni bila pretirano dejavna na družbenih omrežjih, a vsakič, ko kaj objavi, spoznamo novo plat Walkerja. Hčerka tudi skrbi, da očetov spomin in delo živita dalje. Njegov dobrodelni sklad Paul Walker Foundation v času pandemije koronavirusa ameriške otroke oskrbuje s hrano.

Meadow pogosto deli zelo čustvene objave.
Meadow pogosto deli zelo čustvene objave. FOTO: Instagram

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497