Moskisvet.com
Bridget Fonda

Film/tv

Za njo so moški nekoč vzdihovali, danes pa je le še bleda senca ene najbolj vročih igralk

M.S.
31. 01. 2022 05.00
0

Le kateri ljubitelj filma ne pozna slovitega priimka Fonda, hollywoodske dinastije, ki jo je na filmskem platnu zastopala tudi Bridget Fonda. Ta se je po letu 2009 prvič pojavila v javnosti in šokirala s svojim videzom.

Nekdanja ameriška igralka in hollywoodska zvezdnica Bridget Fonda je svoj čas veljala za pravo lepotico Hollywooda. V filmih je bila velikokrat prava zapeljivka, zadnje obdobje pa se teta še bolj slavne predstavnice priimka Fonde, Jane Fonda, ter vnukinja (gledališkega) igralca Henryja Fonde, posveča predvsem družinskemu življenju. Pred kamero je zadnjič stala leta 2002 (zadnja dva filma z njenega seznama sta Zmajev poljub in The Whole Shebang), ko se je igralsko upokojila, za kar naj bi bila razlog prometna nesreča leta 2003, v kateri naj bi si je danes 58-letna Bridget poškodovala hrbtenico. Drugi razlog pa naj bi bil sin Oliver, ki ga je leta 2004 povila pevcu in glasbeniku Dannyju Elfmanu, s katerim je v zakonu od leta 2003. Ta ima od prej dve hčerki, Lolo in Mali, z Geri Eisenmenger.

Bridged Fonda in Matt Dillon v filmu Singles leta 1992.
Bridged Fonda in Matt Dillon v filmu Singles leta 1992. FOTO: Profimedia

Nastopila je v številnih filmih slovitega Quentina Tarantina, svoj debi pa doživela v filmu svojega očeta, Petra Fonde, Goli v sedlu, čeravno je bila z njim v slabih odnosih, saj je ta družino, ko je bila še otrok zapustil in odšel za drugo žensko. V osemdesetih in devetdesetih je bila ena najbolj zaželenih igralk, njen filmski opus pa med drugim predstavljajo vloge v filmih Sostanovalka (ta vloga iz leta 1992 velja za njeno največjo), Singles, Doc Hollywood, Jackie Brown, Mali Buda, Boter 3, Lahko se zgodi tudi vam, Balto, A Simple Plan, Mirno jezero in 21 Jump Street (TV-serija).

Tako je danes videti Monica Lewinsky!
Preberi še
Tako je danes videti Monica Lewinsky!

Po letu 2009, ko se je zadnjič pojavila na javnem dogodku in sicer premieri Tarantinovega filma Neslavne barabe, je bilo o njej bore malo slišati, kaj šele videti – do danes, ko so se na njej 58. jubilej na spletu pojavile fotografije paparacev, na katerih bi nekdanjo lepotičko komajda prepoznali. Njena sin danes šteje 17 let, Bridget pa te dni prisega na naravni videz in naravno barvo las. Od leta 2020 živi na ranču v Santa Barbari (ZDA), kamor se je v času izolacije preselila iz dveh vil v Los Angelu, a sta z Dannyjem nato sklenila, da ta ostane njun primarni dom.

Tako je danes videti deklica iz filma Titanik
Preberi še
Tako je danes videti deklica iz filma Titanik

Bridget Fonda nekoč ...

... in danes.

Tako je danes videti ''odpadnik'' Lorenzo Lamas, ki je pilotiral helikopter, v katerem je kasneje umrl Bryant
Preberi še
Tako je danes videti ''odpadnik'' Lorenzo Lamas, ki je pilotiral helikopter, v katerem je kasneje umrl Bryant
Tako je danes videti fatalna lepotica iz serije Nikita
Preberi še
Tako je danes videti fatalna lepotica iz serije Nikita
Tako je danes videti Natascha Kampusch
Preberi še
Tako je danes videti Natascha Kampusch

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470