Moskisvet.com
Par

Film/tv

5 filmov, ki si jih lahko ogledate ta vikend

E.R.
01. 03. 2024 02.30
0

Pomlad že praktično trka na vrata. Ker pa so večeri še vedno dolgi in temni, je tukaj 5 novosti, ki si jih lahko od danes naprej kadarkoli in kjerkoli ogledate na VOYO!

1. DRZNA IGRA (Runner Runner), ameriški akcijski film

Igrajo: Ben Affleck, Justin Timberlake, Gemma Arterton, Anthony Mackie, Michael Esper

Režija: Brad Furman

Nadarjeni študent matematike Richie ne zmore več plačevati šolnine, zato se preizkusi v spletnem igranju pokra. Ko kljub natančnim izračunom izgubi vse premoženje, se odpravi na Kostariko, da bi našel organizatorja spletnih stav Ivana. Ta mladeniču ponudi dobro plačano službo in Richieja hitro posrka v svet večnega šelestenja bankovcev, dragih avtomobilov, vročih deklet in neprestanih zabav. Toda hitro sledi streznitev, ko mu za vrat začnejo dihati agenti FBI-ja, neusmiljeni kriminalci in Ivanovi opeharjeni klienti, zato poskuša Richie najti izhod iz začaranega kroga.

DRZNA IGRA (Runner Runner)
DRZNA IGRA (Runner Runner) FOTO: 20th Century Fox

2. OBLEGANI (Under Siege), ameriški akcijski film

Igrajo: Steven Seagal, Tommy Lee Jones, Gary Busey, Erika Eleniak

Režija: Andrew Davis

Casey Ryback je bivši marinec, ki je kot kuhar zaposlen na največji ameriški bojni ladji USS Missouri. Posadka se pripravlja na praznovanje rojstnega dne kapitana Adamsa. Za to priložnost najamejo ansambel, ki ga vodi William Strannix, in bivšo playboyevo lepotico Jordan Tate. A Adams ne ve, da ga v kratkem čaka smrtonosno presenečenje. Strannix namreč na lepem vkoraka v njegovo pisarno, ga ubije in s svojimi možmi prevzame nadzor nad ladjo. Ne računa pa na Caseyja, ki ni le vešč kuhar, ampak obvlada tudi borilne veščine in se dobro spozna na orožje ter eksplozive.

3. OBLEGANI 2 (Under Siege 2: Dark Territory), ameriški akcijski film

Igrajo: Steven Seagal, Eric Bogosian, Everett McGill, Katherine Heigl

Režija: Geoff Murphy

Medtem ko je v prvem delu Obleganih vsestransko izurjeni Casey Ryback reševal ladjo, bo tokrat na vlaku spremljal svojo najstniško nečakinjo Sarah na potovanju v Los Angeles. Ne bi se moral bolj ustrezno znajti ob pravem času na pravem mestu, saj je edini, ki se lahko zoperstavi teroristom, ki zajamejo vlak, da bi se tako dokopali do skrivnostnega satelita in povzročili množično uničenje. Navihani Sarah se še sanja ne, kako zelo uporaben je njen včasih kar preveč pokroviteljski stric.

4. NEDOKONČANI POSLI (Unfinished Business), ameriška komedija

Igrajo: Vince Vaughn, Dave Franco, Tom Wilkinson, Sienna Miller, James Marsden

Režija: Ken Scott

Zabavna komedija o treh poslovnežih, ki se podajo na nepozabno dogodivščino in vmes spoznajo, kaj je smisel njihovega posla. Prizadevni lastnik majhnega podjetja in njegova družabnika iz Amerike odpotujejo v Evropo, da bi tam sklenili najpomembnejši posel v življenju. Kar se začne kot uradna službena pot, se nazadnje izjalovi na vse mogoče, pa tudi nemogoče načine - vključno z njihovim nepričakovanim postankom na velikem sejmu seksualnih fetišev ter udeležbo na globalni ekonomski konferenci.

5. NEPRISEBNA (Unsane), ameriška psihološka grozljivka

Igrajo: Claire Foy, Joshua Leonard, Jay Pharoah, Juno Temple, Sarah Stiles

Režija: Steven Soderbergh

Sawyer Valentini se preseli v Pensilvanijo, da bi dokončno ušla neuravnovešenemu moškemu, ki jo je zadnji dve leti vztrajno zalezoval. Vendar jo tudi v novem mestu preganjajo prividi nekdanjega znanca. Sawyer obišče psihiatrično ustanovo in tam podpiše dokument, s čimer nevede privoli v 24-urno prostovoljno hospitalizacijo. Čas hospitalizacije se nato podaljša, ko zdravniki in medicinsko osebje začnejo resno dvomiti o njeni prisebnosti. Sawyer je prepričana, da je eden izmed članov osebja njen zalezovalec. Naredila bo vse, da bo preživela in pobegnila od tam.

Unsane
Unsane FOTO: POP TV
Športno v pomlad s Kanalom A
Preberi še
Športno v pomlad s Kanalom A

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Priljubljena serija se je vrnila z novo sezono
Preberi še
Priljubljena serija se je vrnila z novo sezono

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400