Moskisvet.com
Anketa koronavirus

Zabava

[Anketa] Kaj je prva stvar, ki jo boste storili, ko bo konec karantene?

A.P.
11. 04. 2020 06.00
3

Zaradi pandemije koronavirusa so se naša življenja čez noč obrnila na glavo. Od danes na jutri smo morali zaradi vladnih ukrepov za zajezitev širjenja bolezni Covid-19 opustiti večino naših navad in dnevnih rutin. Kar naenkrat smo začeli ceniti tako preproste stvari, kot je sprehod. Marsikomu ta situacija ustreza, saj je našel čas za stvari, za katere ga prej ni imel, marsikomu se od izolacije že meša, spet tretji verižno konzumirajo serije in film ter celo knjige. Zato vas na tem mestu sprašujemo, kaj najraje počnete v času karantene in kaj je prva stvar, ki jo boste storili, ko bodo začeli ''padati'' vladni odloki, ki nam v imenu varnosti in zdravja preprečujejo polnokrvno življenje.

S pandemijo koronavirusa se je življenje, kot ga poznamo, končalo. Kar ni nujno nekaj slabega. Morda bomo iz te krize izšli manj požrešni, ne tako pohlepni, sebični, ošabni, arogantni, domišljavi, nečimrni, prepirljivi in egocentrični ter z več posluha za sočloveka in spoštovanja eden do drugega ter več samodiscipline.

Že komaj čakate, da greste s prijatelj spet na pivo?
Že komaj čakate, da greste s prijatelj spet na pivo? FOTO: Shutterstock
Najboljše šale na račun koronavirusa
Preberi še
Najboljše šale na račun koronavirusa

To bo pokazal čas, spodnji anketi pa, kaj trenutno najraje počnemo in česa se najbolj veselimo.

Anketa + Arhiv
Kako najraje ubijate čas v izolaciji? Z/s ...
Kako smotrno izkoristiti čas v karanteni?
Preberi še
Kako smotrno izkoristiti čas v karanteni?
Anketa + Arhiv
O čem sanjarite? Kaj je prva stvar, ki jo boste storili, ko bo vsega tega konec in ne bo več omejitev? Najbolj se veselim, da:

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497