Moskisvet.com
Tamara Ecclestone

Visoki obrati

Želi prevarati zavarovalnico?

A.M.
19. 04. 2013 11.02
2

Hčerka direktorja tekmovanja formule 1 Bernieja Ecclestona je ostala brez svojega lamborghinija. Avtomobil je vseskozi spremljala nesreča, zaradi njega pa je šla tudi na sodišče.

Tamara je svojega lamborghinija aventador peljala na servis v parkirno hišo v Londonu, avtomobil pa je tam preprosto izginil. Zvezdnica je dvosedi kupe kupila pred dvema letoma, že nekaj časa pa ga je neuspešno prodajala. V času, ko sta se še sestajala z njenim nekdanjim partnerjem Omarjem Khyamijem, ga je kupila od nekega preprodajalca avtomobilov. Ko sta se razšla, je Ecclestonova izvedela, da je avtomobil pod hipoteko. Njen Omar je s 300 tisočakov vrednim lamborghinijem brez njenega dovoljenja pridobil posojilo, Tamaro pa je to tako razjezilo, da je proti njemu vložila tožbo. Medtem se je za avtomobilom izgubila vsakršna sled, pojavljajo pa se govorice, da naj bi ga zaplenil ravno preprodajalec, kjer je Tamara avtomobil kupila.

Lamborghini aventador je italijanski športni kupe. Poganja ga sredinsko nameščeni 6,5-litrski dvanajstvaljnik, ki zmore 510 kilovatov in 690 Nm navora. Sedemstopenjski polsamodejni menjalnik prenaša moč na vsa štiri kolesa. Avtomobil z mesta do 100 km/h pospeši v 2,9 sekunde, končna hitrost pa znaša 350 km/h. Od začetka proizvodnje v letu 2011 pa do danes so izdelali 1.423 avtomobilov.

Tamara ostala brez Lamborghinija
Tamara ostala brez Lamborghinija FOTO: Arhiv proizvajalca


Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497