VISOKI OBRATI

Meso je pekel z zublji iz izpuha lamborghinija, a na koncu se je kadil motor

A.P.
10.06.2021, 6:00
1
Žar obstaja z razlogom. A očitno to ni vsem jasno. Potem ko je skupina moških skušala meso speči na gorečem izpuhu lamborghinija, se je zabava hitro sprevrgla v katastrofo.

Čeprav je bil trend pečenja mesa na 'gorečih' izpuhih superšportnih avtomobilov popularen pred leti, ima očitno še danes svoje privržence. Iz Kitajske namreč prihaja posnetek, na katerem skuša neznani moški speči meso s pomočjo izpuha avtomobila Lamborghini Aventador, iz katerega so značilno švigali plameni. A motor se je kmalu pregrel in iz 12-litrskega 'mišičnjaka' se je začelo kaditi, po tleh pa je stekla hladilna tekočina. Zbrani so hitro ukrepali in preprečili, da bi avto popolnoma zgorel in uničil tudi bližnjega superšportnika.

PREBERI ŠE
Toliko stane najdražje parkirno mesto na svetu

Jekleni konjiček, ki ga poganja 6,5-litrski atmosferski agregat in stane pribl. 320 tisoč evrov – cena na Kitajskem je zaradi davkov lahko tudi trikrat višja – se je po mnenju strokovnjakov vžgal, ker je lastnik preveč priganjal motor, ko ta še ni bil ogret na delovno temperaturo, in pa zaprtega termostata.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Rimac nevera: brutalni ''Hrvat'' na štirih kolesih