Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Visoki obrati

Vrača se simpatični 'plejboj'

U.K.
14. 10. 2011 11.27
2

Skrijte svoje otroke, pripravite deviške pasove svojim ženam in puncam, prihaja seksi Leisure Suit Larry.

Če vam ime ni znano, potem ste verjetno premladi, da bi se spomnili časov, ko so po svetu romali dinozavri, najstniki pa smo se morali zateči k revijam, če smo hoteli videti gole ženske. In potem je prišel rešitelj, spolni mesija zafrustriranih mladostnikov. Imel je očarljiv nasmeh, hlače in jopič v isti barvi ter plešo ob straneh. In vse, kar dela, je, da zapeljuje seksi dekleta, večinoma neuspešno.

A šalo na stran, Leisure Suit Larry je ena tistih legendarnih iger, ki se jih vsi tisti, ki smo jih igrali, še zmeraj spominjamo z nasmeškom na obrazu. Gre za duhovito pustolovsko serijo, ki je nastala davnega leta 1987. Prvo igro z naslovom Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards so izdelali pri podjetju Sierra, scenarij zanjo pa je napisal Al Lowe.

Pri Larryjevi pustolovščini je verjetno najbolj privlačno to, da je Larry pač zguba, star okoli štirideset let, ki ima sicer visoko mnenje o sebi, a mu nikakor ne uspe pri ženskah. Naloga igralca je namreč, da Larryja odpelje v posteljo ene od lepotic, ki se pojavljajo skozi avanturo. In s tem se lahko poistoveti mnogo moških. Poleg tega je bila igra narejena z obilico humorja, ki je bil svež, z glavnim junakom pa so se lahko primerjali vsi.

Sedaj pa si lahko obetamo nadaljevanja, a ne čisto takoj. Direktor podjetja Replay Paul Trowe je namreč na konferenci dejal, da imajo v načrtu predelavo prvega dela Larryja, in če bo predelava uspešna, lahko pričakujemo novo igro v seriji. In kar je še bolje, pri Replayu se dogovarjajo z Alom Lowom, da bi napisal scenarij zanje.

Predelava naj bi prišla na prodajne police spomladi leta 2012, ni pa še znano, kdaj bo nadaljevanje. Čeprav se igre lahko veselimo, pa je vseeno malce grenak priokus, da so bila vsa nadaljevanja čedalje slabša. Še posebej zadnja dva dela, pri katerih ni sodeloval Al.

Vendar je Trowe zagotovil, da bodo pri podjetju obdržali isti smisel za humor, ki je bil pri prvem delu, in če bo to res, potem se lahko veselimo zabavne igre, ki nas bo odpeljala nazaj v osemdeseta.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369