Moskisvet.com
voyo - izberi in poglej na ipadu - 2

Visoki obrati

VOYO – izberi in poglej na iPadu!

S.R.
29. 09. 2011 13.50
3

Nadgradnja priljubljene spletne storitve POP PLUS, imenovana VOYO, ki omogoča ogled videovsebin na zahtevo na spletu, je sedaj na voljo tudi za priljubljeno Applovo tablico iPad (2), ki si jo tudi v Sloveniji lasti čedalje več ljudi.

Po vsem svetu so do sedaj prodali že več kot 25 milijonov tabličnih računalnikov iPad in iPad 2, skupaj z mobilnim telefonom iPhone pa si tablice delijo tudi skoraj pol milijonsko bazo aplikacij.

voyo - izberi in poglej na ipadu - 1
voyo - izberi in poglej na ipadu - 1 FOTO: POP TV

Obstoječim aplikacijam podjetja PRO PLUS, kot so na primer 24ur.com, Moškisvet.com in Zadovoljna.si, se je pridružila še aplikacija VOYO, ki vse prednosti te spletne storitve prenese na vašo 'jabolčno' tablico.
Tako si boste sedaj lahko kar med potjo ogledali ponovitve dnevno-informativnih oddaj, si privoščili katerega od klasičnih slovenskih, jugoslovanskih in tujih filmskih uspešnic, se nasmejali ob novem delu humoristične nanizanke ali svoje otroke zamotili z risankami. Ne manjkajo niti športni dogodki, kot sta Liga prvakov in MotoGP.

voyo - izberi in poglej na ipadu - 4
voyo - izberi in poglej na ipadu - 4 FOTO: POP TV

Cena mesečne naročnine za storitev VOYO je 5,00 EUR, za neomejen ogled katerih koli videovsebin po izboru uporabnika. Vsebine se ažurno dopolnjujejo, mesečno se osvežuje filmska ponudba, uporabnikom pa bo vsak mesec na voljo več kot 500 videovsebin.
Če ste si dostop do storitve VOYO že zagotovili prek računalnika, lahko svoj spletni račun preprosto povežete z aplikacijo na iPadu ter uživate ob ogledu videovsebin na zahtevo.

Za namestitev aplikacije potrebujete Applovo tablico z operacijskim sistemom iOS verzije 4.3. ali novejšo. To pa nikakor ni vse, saj bo aplikacija VOYO v kratkem na voljo tudi za priljubljen Applov telefon iPhone.

voyo - izberi in poglej na ipadu - 6
voyo - izberi in poglej na ipadu - 6 FOTO: POP TV

Za vse, ki želijo biti na tekočem z novostmi na VOYO, je na voljo tudi VOYO profil na Facebooku. Obiskovalce bomo ažurno obveščali o novostih, mesečnih posebnostih in športnih spektaklih, s katerimi je obogatena knjižnica videovsebin, naše oboževalce pa bomo večkrat razveselili z brezplačnimi dostopi in VOYO majicami.

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376