Moskisvet.com
LycanHypersport - 4

Visoki obrati

Visokooktanski ’Arabec’

A.M.
25. 01. 2013 08.28
5

Z Bližnjega vzhoda prihaja zmogljivi super športnik izdelan po okusu šejkov. Moči, prestiža je na pretek, izdelali pa bodo zgolj nekaj primerkov.

LycanHypersport - 2
LycanHypersport - 2 FOTO: Arhiv proizvajalca
Iz Libanona prihaja prvi arabski super športni avtomobil. Delavnica ’W Motors’ bo na avtomobilskem salonu v Katarju predstavila model 'LykanHypersport'. Štirikolesna zver je izdelana po okusu izbirčnih šejkov, na voljo pa bo le sedem primerkov.

Lykana bo poganjal šestvaljni bokserski motor, ki mu bosta pri ’dihanju’ pomagala dva turbinska polnilnika. Nameščen bo sredinsko in bo postregel s 560 kW moči ter 1.000 Nm navora. Prestižni bolid bo z mesta do 100 km/h ’potegnil’ v 2,8 sekunde, merilnik hitrosti pa se bo zavrtel do 390 km/h.

LycanHypersport - 3
LycanHypersport - 3 FOTO: Arhiv proizvajalca

Avtomobil pa ne bo navduševal zgolj z zmogljivostmi – LED svetilke v notranjosti bodo obrobljene z diamanti, kakovostne usnjene obloge pa bodo prešite z zlatom. Vozilo bo odlikoval še 3D virtualni hologramski prikazovalnik in interaktivna instrumentna plošča. Vsak od sedmih kupec bo v znak ’drobne’ pozornosti prejel še posebno serijo prestižne ročne ure Cyrus Klepcys v vrednosti 150.000 evrov.

Revolucionarni hologramski prikazovalnik
Revolucionarni hologramski prikazovalnik FOTO: Arhiv proizvajalca

’’Ta revolucionarni avtomobil smo v sodelovanju z največjimi imeni avtomobilske industrije izdelovali šest let. Ekskluzivnost, visoke zmogljivosti in prestiž – zahvaljujoč našim poslovnim partnerjem smo vse naredili prav.’’ je povedal direktor podjetja Ralph Debbas. Cena posameznega avtomobila bo znašala ’ekskluzivnih’ dva milijona in pol evrov.

LycanHypersport - 5
LycanHypersport - 5 FOTO: Arhiv proizvajalca

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369