Moskisvet.com
VIDEO: Divja vožnja motorista pri 299 km/h - 1

Visoki obrati

VIDEO: Z 299 km/h divjal po cesti

M.J.
19. 04. 2012 09.57
15

Že predpisana hitrost vožnje je lahko v določenih situacijah nevarna. Vsako njeno povišanje pa predstavlja še toliko večjo verjetnost, da pride do nesreče. In samo sreči se ima zahvaliti motorist na spodnjem posnetku, da pri dirkanju s skoraj 300 km/h ni povzročil prometne nesreče.

Po avtocesti je divjal s skoraj 300 km/h.
Po avtocesti je divjal s skoraj 300 km/h. FOTO: YouTube

Tovrstna dejanja v naši redakciji strogo obsojamo in kdor koli se takole igra s človeškimi življenji, bi moral biti najstrožje kaznovan. Omenjeni dogodek se je zgodil v Kanadi, in sicer v glavnem mestu Britanske Kolumbije, mestu Victoria. Neznani motorist je s svojim motorjem divjal po avtocesti in vijugal med vozili, ob tem pa verjetno ni razmišljal, kaj bi se zgodilo, če bi ga kateri izmed voznikov spregledal in zamenjal vozni pas. Posledice bi vsekakor bile usodne za motorista, najverjetneje pa je ne bi dobro odnesel niti voznik vozila. Kakor koli že, tega nikar ne poskušajte tudi vi!

Oglejte si tudi grozljivo nesrečo motorista z voznikove perspektive
.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414