Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Visoki obrati

VIDEO: Grozljiva nesreča motorja z voznikove perspektive!

S.R.
03. 08. 2011 15.54
28

Nesreča na cesti nikoli ne počiva, pa če smo še tako pozorni na dogajanje okoli sebe. Zato novice o novih in novih nesrečah dnevno polnijo časopisne in internetne vrstice. Trčenja na cesti pa so še bolj nevarna, kadar so vanje vpleteni motoristi.

Medtem ko so vozniki avtomobilov v svojih jeklenih konjičkih vsaj malo zaščiteni (čeprav to pri velikih hitrostih ne pomaga kaj dosti) in se iz nesreč dostikrat izvlečejo brez poškodb, so motoristi ob vsakem trku v izjemni nevarnosti. Že neroden padec na motorju je namreč dovolj za hude poškodbe ali pa še kaj hujšega.
Nesreča se je pripetila tudi vozniku motornega kolesa suzuki GSX-R z vzdevkom Johnny5, ki svoje podvige običajno snema s kamero na motorju. Med vožnjo po zaviti cesti v Los Angelesu ga je v ovinku, imenovanem 'kača', presenetil nasproti vozeči motorist, ki je izgubil oblast nad motorjem in padel. Voznik pred 'Johnnyjem5' se je padlemu kolegu še uspel izogniti, medtem ko Johnnyju5 ni bilo pomoči. Trčil je v padli motor, grd padec pa je ujela kamera na njegovem motorju. Johnny5 je imel srečo v nesreči in se ni huje poškodoval, česar pa ne moremo reči za njegov motor, ki je utrpel kar precejšnjo škodo. Oglejte si posnetek nesreče!

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414