Moskisvet.com
VIDEO: 60-letna babica dirka kot za stavo - 2

Visoki obrati

VIDEO: 60-letna babica dirka kot za stavo

M.J.
21. 05. 2012 07.53
2

V življenju pridemo do trenutka, ko dvakrat premislimo o tem, ali bi sedli za volan vozila ali ne. In tukaj nimamo v mislih trenutka, ko ste popili kozarec ali dva preveč (ki je prav tako razlog, da ne sedete za volan), temveč trenutek, ko vam telo sporoča, da vožnje ne zmorete več.

Toda 60-letna babica iz Združenih držav Amerike ni niti blizu temu trenutku, saj se kljub svojim letom še vedno udeležuje tekmovanj v pospeševanju (drag racing) in ne kaže, da bi jo starost pri tem kaj ovirala. Ja, babica resnično dirka!

Babica pred startom vedno malo 'zakuri' gume.
Babica pred startom vedno malo 'zakuri' gume. FOTO: YouTube

Na spletni portal YouTube je uporabnik z imenom 1320video naložil pogovor z voznico, ki se je nedavnega dirkaškega dogodka TX2K12 udeležila s svojimi mercedesom C 63 AMG. Na kratko je zaupala skrivnosti o svojem '11-sekundnem dirkalniku', nato pa je gledalcem pokazala svoje neverjetne vozniške sposobnosti. Oglejte si videoposnetke in presodite, če ste tega sposobni tudi vi.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369