Moskisvet.com
Več za moč in manj za izgled - GT-R II - 10

Visoki obrati

Več za moč in manj za izgled - GT-R II

M.J.
29. 06. 2012 08.02
14

Včasih se zdi, da kar ne zmanjka podjetij, ki bi se lotila predelave ultimativnega nissana GT-R. Toda nekatere izmed njih vsekakor izstopajo in med njimi je tudi predelava podjetja Vivid racing.

Dragulj, ki ga je omenjeno podjetje predstavilo, pa tokrat ne izstopa po obsežnem estetskem in aerodinamičnem kompletu. Ameriški ’tuner’ se je tokrat osredotočil zgolj za izbiro posebne ’super silver’ barve, platišč MHT niche in podvozja KW variant 3, s katerim GT-R postane še vodljivejši in okretnejši.

Pri podjetju Vivid racing so tokrat več pozornosti namenili izboljšanju voznih lastnosti vozila.
Pri podjetju Vivid racing so tokrat več pozornosti namenili izboljšanju voznih lastnosti vozila. FOTO: Arhiv proizvajalca

Veliko več pozornosti pa so namenili povečanju moči motorja, ki v osnovni znaša 398 kW. Po opravljenem delu in modifikaciji krmilne elektronike motor nissana GT-R razvije 444 kW, k njegovemu lažjemu ’dihanju’ pa pripomore tudi izpušni sistem iz titana podjetja Agency power. Dodatnih 46 kW tako pripomore k še boljšim pospeškom, ki jih iz sebe iztisne 3.8-litrski twin-turbo V6-pogonski agregat.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369