Moskisvet.com
Tudi James Bond ga je vozil! - 1

Visoki obrati

Tudi James Bond ga je vozil!

M.J.
25. 05. 2012 14.13
10

Medtem, ko se pri Aston Martinu pripravljajo, da se poslovijo od trenutno aktualnega model DBS z različico DBS ulitmate edition, je nemško podjetje Anderson Germany pripravilo predelavo, ki temelji prav na tem modelu.

Svojo predelavo so poimenovali casino royale, saj se omenjeno vozilo pojavi tudi v istoimenskem filmu Jamesa Bonda.

Na vozilo so namestili platišča premera 53 centimetrov (21 'palcev').
Na vozilo so namestili platišča premera 53 centimetrov (21 'palcev'). FOTO: Arhiv proizvajalca
Predelava vključuje privlačno zunanjost, kot tudi povečanje motorne moči za 40 kW. Novi aston martin DBS casiono royale so prebarvali v 'platinum grey' barvo, kontrast pa so dosegli s svetlečo sivo obrobo na robovih stekel in svetlečimi zadnjimi lučmi. Na vozilo so namestili platišča premera 53 centimetrov (21 'palcev'), jih pobarvali v sivo barvo, medtem, ko so zavorne čeljusti odeli v bronasto barvo.
V notranjosti so predrugačili ventilacijske reže, držala za pijačo, ročaje, volanski obroč, ročico ročne zavore, medtem ko so osrednjo konzolo odeli v karbonska vlakna.
V notranjosti so predrugačili ventilacijske reže, držala za pijačo, ročaje, volanski obroč, ročico ročne zavore, medtem ko so osrednjo konzolo odeli v karbonska vlakna. FOTO: Arhiv proizvajalca

Prav tako so na vozilo namestili tudi aerodinamične dodatke izdelane iz karbonskih vlaken. Zamenjali so prednji podaljšek odbijača, zadnji difuzor in vzvratna ogledala. Namestili pa so tudi nov izpušni sistem s katalizatorjem, modificiran izpušni kolektor, vse skupaj pa začinili z optimizirano motorno elektroniko. Moč se je tako povečala iz 380 kW na 420 kW, medtem ko se je masa vozila zmanjšala za 20 kg.
V notranjosti so predrugačili ventilacijske reže, držala za pijačo, ročaje, volanski obroč, ročico ročne zavore, medtem ko so osrednjo konzolo odeli v karbonska vlakna.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400